Новини фільмів, в яких згадується Кая Скоделаріо

11 червня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка Бондіани Пірс Броснан втілить знаменитого французького короля Людовіка XIV в фентезійному фільмі «Дочка короля», який своїм сюжетом трохи нагадує фентезі «Пірати Карибського моря: На дивних берегах».

Читати далі...
10 липня 2019,  00:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тримайтеся за щось! Студія Paramount Pictures поділилася першим фрагментом свого очікуваного фільму жахів «Хижаки», де героям доведеться зіткнутися відразу з двома проблемами: ураганом і крокодилами.

Новий горор-трилер режисера Александра Ажа покаже, як на штат Флорида обрушується руйнівний ураган. Молода дівчина Гейлі (Кая Скоделаріо), ігноруючи накази про евакуацію, просувається до епіцентру стихії, щоб розшукати свого батька (Баррі Пеппер). Рівень води з кожною хвилиною стає все більш критичним. Опинившись у пастці, постраждалі з'ясовують, що в глибинах ховається загроза значно страшніша за шторм — кровожерливі крокодили.

Квитки на фільм «Хижаки», який виходить в прокат в цей четвер, 11 липня, ви вже можете придбати на нашому сайті.

28 червня 2019,  21:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рідний дім стає для доньки та її батька смертельною пасткою у другому українському ТБ-ролику фільму жахів Александра Ажа «Хижаки».

В горорі «Хижаки» нищівний ураган накриває штат Флорида. Ігноруючи накази про евакуацію, молода дівчина Гейлі (Кая Скоделаріо) просувається до епіцентру стихії — вона повинна знайти свого батька (Баррі Пеппер), який був травмований. Рівень води з кожною хвилиною стає все більш критичним. Опинившись у пастці, постраждалі з'ясовують, що в глибинах ховається загроза значно страшніша за шторм, — кровожерливі крокодили.

«Хижаки» увірвуться в українські кінотеатри 11 липня.

22 червня 2019,  14:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов розширений український ТБ-ролик фільму жахів «Хижаки», в якому возз'єдналися зірки фільмів «Той, що біжить лабіринтом» Кая Скоделаріо і Баррі Пеппер.

Новий горор режисера Александра Ажа, який зняв «У пагорбів є очі», покаже, як нищівний ураган накриває Флориду. Ігноруючи накази про евакуацію, Гейлі (Кая Скоделаріо) просувається до епіцентру стихії — вона повинна знайти свого батька (Баррі Пеппер). Рівень води з кожною хвилиною стає все більш критичним. Опинившись у пастці, потерпілі з'ясовують, що у глибинах ховається загроза значно страшніша за шторм гігантський і дуже голодний крокодил.

Нові кадри фільму «Хижаки» ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 11 липня.

16 травня 2019,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Paramount Pictures представила офіційний постер свого нового фільму жахів «Хижаки», на якому зірка «Піратів Карибського моря 5» Кая Скоделаріо намагається не потрапити в зуби до гігантського крокодила.

Читати далі...
6 травня 2019,  20:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Презентуємо офіційний український трейлер фільму жахів «Хижаки», який зняв режисер горора «У пагорбів є очі» Александр Ажа.

Нищівний ураган накриває Флориду. Ігноруючи накази про евакуацію, Гейлі (Кая Скоделаріо) просувається до епіцентру стихії вона повинна знайти свого батька (Баррі Пеппер). Рівень води з кожною хвилиною стає критичнішим. Опинившись у пастці, потерпілі з'ясовують, що у глибинах ховається загроза значно страшніша, ніж шторм, гігантський і дуже голодний крокодил.

Українська прем'єра фільму жахів «Хижаки» відбудеться 22 серпня.

2 травня 2019,  16:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вони були тут першими. Студія Paramount Pictures представила офіційний трейлер фільму жахів «Хижаки», головну роль в якому виконує зірка франшизи «Той, що біжить лабіринтом» Кая Скоделаріо.

Коли сильний ураган обрушується на її рідне місто у Флориді Гейлі (Кая Скоделаріо) всупереч загальній евакуації вирушає на пошуки свого зниклого батька Дейва (номінант на премію «Золотий глобус» Баррі Пеппер). Вона знаходить його з серйозними ранами в підвалі їхнього будинку, і обидва герої опиняються в пастці вод, що прибувають. Шторм стає все сильнішим, але незабаром Гейлі та її батько відкривають, що повінь не найстрашніша їхня проблема, оскільки в водах під будинком ховається зубастий монстр.

Режисером фільму виступає Александр Ажа, який зняв горор «Пагорби мають очі». У світовий прокат він вийде у липні.

19 квітня 2019,  20:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В біографічній драмі «Красивий, поганий, злий» Зак Ефрон постане в шокуючому амплуа в образі серійного вбивці Теда Банді.

Читати далі...
27 січня 2019,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зак Ефрон втілює відомого серійного вбивцю Теда Банді в офіційному трейлері кримінальної біографічної драми «Красивий, поганий, злий» («Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile»).

Картина режисера Джо Берлінгера, на чиєму рахунку є 1 номінація на примию «Оскар» та 2 премії «Еммі», є хронікою життя американського серійного вбивці, ґвалтівника, викрадача людей і некрофіла, згідно зі статтею Вікіпедії, Теда Банді (Ефрон), який орудував у 1970-х роках і був засуджений за вбивство 30 жінок та дівчат. Історія Теда буде розказана з точки зору його дівчини Елізабет Клепфер (Лілі Коллінз), яка довгий час відмовлялася вірити у правду про нього.

Прем'єра фільму «Красивий, поганий, злий», де також зіграли Джон Малкович, Кая Скоделаріо, Джим Парсонс та Гейлі Джоел Осмент, відбулася учора, 26 січня, на кінофестивалі «Санденс».

14 березня 2018,  01:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою нового трейлера «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» кінокомпанія 20th Century Fox повідомила, коли фантастичний бойовик Веса Болла можна буде придбати на Blu-ray.

Трейлер закликає стати свідками фінальної глави протистояння Томаса (Ділан О'Брайен) й виживших глейдерів з лиходійною корпорацією «П.Е.К.Л.О.», яка роками ставила експерименти над дітьми, щоб знайти ліки від смертельного вірусу «Спалах», що вбив більшу частину людства. У фільмі також зіграли Кая Скоделаріо, Томас Сенгстер, Патрішія Кларксон і Ейдан Гіллен.

У форматі Digital кінокартина «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» вийде 10 квітня, а на Blu-ray і DVD вона стане доступна з 24 квітня.

22 січня 2018,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українські глядачі зможуть пережити фінальну главу антиутопічної трилогії «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» в форматі 4DX.

Читати далі...
20 січня 2018,  03:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Заражені нападають на виживших глейдерів в свіжому фрагменті фантастичного бойовика «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті».

Читати далі...
4 січня 2018,  19:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox поділилася веселим промо-відео заключної частини антиутопічної трилогії «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті».

У ролику з'являються Ділан О'Брайен, Кая Скоделаріо, Томас Сенгстер, Лі Гі-Хон і Декстер Дарден, які за 90 секунд на одному диханні намагаються переказати сюжет перших двох фільмів франшизи «Той, що біжить лабіринтом» і «Той, що біжить лабіринтом: Випробування вогнем». В останній главі Томасу і вижившим глейдерам доведеться зіткнуться з організацією «П.О.Р.О.К.» у фінальному протистоянні і знайти ліки від «Спалаху».

В грудні був представлений другий український трейлер «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті». У кіно з 25 січня.