Новини фільмів, в яких згадується Андреа Райзборо

7 липня 2022,  09:12 | Новини фільмів

Знаменитий голлівудський режисер Девід О. Рассел представив перший трейлер свого наступного фільму «Амстердам», головні ролі в якому виконують лауреат премії «Оскар» Крістіан Бейл, номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі та зірка «Тенета» Джон Девід Вашингтон.

Читати далі...
7 грудня 2020,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий кадр біографічної драми «Луїс Вейн», який з'явився більш ніж через рік після виходу першого кадру, показує зірку серіалу «Шерлок» Бенедикта Камбербетча та зірку серіалу «Корона» Клер Фой в образах творчого подружжя Луїса та Емілі Вейнів.

Читати далі...
17 листопада 2020,  19:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка горора «Прокляття» Андреа Райзборо переселяється в тіло чоловіка, щоб вбити Шона Біна, в науково-фантастичному трилері «Поневолені», чия прем'єра на екранах українських кінотеатрів відбудеться вже у четвер, 19 листопада.

Читати далі...
10 січня 2020,  22:22 | Новини фільмів

Представляємо дубльований ТБ-ролик фільму «Прокляття», який буде першим фільмом жахів 2020 року. Готові полоскотати собі нерви?

В новому містичному горорі, який зняв режисер Ніколас Песке, ріелтор Пітер Спенсер (Джон Чо), відправляється в похмурий особняк на Рейберн-драйв, 44, не підозрюючи, що там знайде не нову вигідну угоду, а справжній кошмар, який спробує його вбити. Після він звертається по допомогу до детектива Малдун (Андреа Райзборо), і вона починає своє небезпечне розслідування, яке піддає небезпеці і її життя, і життя її дітей. Адже прокляття звернуло на неї увагу і жадає крові.

Також у фільмі знялися Деміан Бішір, Бетті Гілпін, Лін Шей та Джекі Вівер. Українська прем'єра горора «Прокляття» відбудеться через тиждень, 16 січня.

18 грудня 2019,  15:30 | Новини фільмів

Зірка науково-фантастичного фільму «Світ забуття» Андреа Райзборо відважно відправляється в проклятий будинок в новому дубльованому трейлері містичного горора Ніколаса Песке «Прокляття».

Рімейк знаменитого японського фільма жахів Такасі Сімідзу «Прокляття», який вийшов у 2002 році, відправить нас в проклятий будинок, де відбуваються страшні речі. Пітер Спенсер (Джон Чо), який займається нерухомістю, вирішує придбати цей будинок, але зауважує, що там живе щось жахливе. Він повідомляє про цю подію детективу Малдун (Райзборо), і та відправляється в маєток за адресою Рейберн-драйв, 44, де зустрічає божевільну жінку Фейт Метісон (Лін Шей) і стає свідком прокляття, про яке її попереджав детектив Гудман (Деміан Бішір).

В українські кінотеатри цей жах прибуде через місяць, 16 січня, щоб струсити й налякати нас після новорічних свят.

16 грудня 2019,  22:55 | Новини фільмів

Новий кривавий трейлер містичного фільму жахів «Прокляття» радить не ходити на нього самотужки. Адже лякатися разом з друзями набагато веселіше.

Фільм від режисера Ніколаса Песке і продюсера Сема Реймі буде рімейком знаменитого японського горора Такасі Сімідзу «Прокляття», який розповідає про моторошну примару з довгим чорним волоссям. Детектив Малдун (Андреа Райзборо) чула дивні історії про будинок за адресою Рейберн-драйв, 44, і коли вона приходить туди, щоб з'ясувати, в чому ж справа, то зустрічає там божевільну жінку Фейт Метісон (Лін Шей) з обрізаними пальцями. Вона тікає з того моторошного будинку, але після цього прокляття слідує за нею назирці. Чи зможе вона від нього сховатися?

Дивіться також український трейлер горора «Прокляття». У кіно з 16 січня.

29 жовтня 2019,  16:24 | Новини фільмів

Продюсер Сем Реймі представляє нову версію відомого японського фільму жахів Такасі Сімідзу «Прокляття», в якій знялися Джон Чо, Бетті Гілпін, Андреа Райзборо, Джекі Вівер, Лін Шей і Деміан Бішір.

Нове «Прокляття» («The Grudge»), чий український трейлер дивіться нижче, покаже, як Пітер Спенсер (Джон Чо), бажаючи придбати будинок, знаходить один похмурий маєток на Рейберн-драйв, 44, де живе щось кровожерне і потойбічне. Він звертається за допомогою до детектива Малдун (Андреа Райзборо), і вона починає розслідування, яке піддає небезпеці і її життя, і життя її дітей. Оскільки в її особі прокляття придивилося собі нову жертву.

Українська прем'єра горора Ніколаса Песке відбудеться 16 січня 2020 року.

28 серпня 2019,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанії Amazon і StudioCanal представили дебютний кадр з біографічного фільму «Луїс Вейн», головну роль в якому виконає зірка «Шерлока» і «Доктора Стренджа» Бенедикт Камбербетч.

Читати далі...
2 липня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик прийдешнього супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», нові українські трейлери фільмів «Хижак» і «Море спокуси», а також свіжі трейлери картин «Будинок з годинником у стінах», «Праведник 2» і «22 милі», які вийдуть в український прокат влітку і восени.

Читати далі...
28 червня 2018,  18:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ніколас Кейдж вирушає полювати на велике зло в офіційному трейлері містичного горору «Менді».

Закохані аутсайдери Ред Міллер (Кейдж) та Менді Блум (Андреа Райзборо) ведуть спокійне життя на тихоокеанському північному заході в 1983 році. Коли їх сосновий притулок нещадно знищує культ на чолі з садистом Джеремайєю Сендом (Лайнас Роуч), Ред вирушає в фантасмагоричну подорож, наповнену кривавою помстою і вогнем.

Прем'єра фільму Паноса Косматоса відбулася на кінофестивалі «Санденс». У світовий прокат він вийде у вересні.

15 грудня 2017,  16:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер сатиричної комедії «Смерть Сталіна», натхненної реальними подіями.

Картина розповість про останні дні радянського диктатора Йосипа Сталіна і покаже, як режим занурюється в пучину хаосу після його смерті, поки Георгій Жуков (Джейсон Айзекс), Микита Хрущов (Стів Бушемі), Георгій Маленков (Джеффрі Тембор) і інші наближені починають змагатися за власть.Також в «Смерті Сталіна» зіграють Руперт Френд, Андреа Райзборо, Ольга Куриленко, Педді Консідайн і Майкл Пейлін.

В українських кінотеатрах побачити новий фільм від номінанта на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі буде можливо з 25 січня.

8 вересня 2016,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилася п'ятірка стильних перших кадрів з драматичного трилера «Під покровом ночі» («Нічні тварини») з Емі Адамс і Джейком Джилленхолом в головних ролях.

Читати далі...