Новини, в яких згадується Жак Одіар

6 листопада 2018,  18:38 | Оновлення

Представляємо український трейлер фільму «Брати Сістерс» від французького режисера Жака Одіара з Джоном К. Рейлі, Хоакіном Феніксом та Джейком Джилленхолом у головних ролях.

Дія фільму розгортається у середині XIX століття, коли Америка билася в агонії золотої лихоманки. Брати Сістерс заробляють на життя тим, що майстерно ріжуть голови на замовлення їх могутнього боса Командора. Незважаючи на різницю характерів, амбітний Чарлі та сентиментальний Елай злагоджено працюють у команді. Одного разу вони отримують завдання прибрати золотошукача Германна Ворма.

Українська прем'єра фільму «Брати Сістерс» очікується 29 листопада.

15 жовтня 2018,  19:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Листопад готує кінопрем'єри двох очікуваних сиквелів «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» та «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», які підходять для сімейного перегляду, пригодницького екшену «Робін Гуд», нового фільму з Кірою Найтлі «Колетт», байопіку «Богемна рапсодія» та українського історичного бойовика «Король Данило».

Читати далі...
27 вересня 2018,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер драматичного вестерну «Брати Сістерс», в якому Хоакін Фенікс і Джон К. Райлі втілюють братів-найманців.

Нова картина режисера Жака Одіара, який зняв відзначені престижними нагородами фільми «Пророк», «Іржа та кістка» і «Діпан», відправить глядачів в Орегон 1850-х років. Братів Ілая і Чарлі Сістерса наймають, щоб вони убили золотошукача, який вкрав у їхнього боса. Раптом у Ілая трапляється особистісна криза, і він вирішує, що після цієї справи він залишить сімейний бізнес, з чим Чарлі абсолютно не згоден.

«Брати Сістерс», де також з'являться Джейк Джилленхол, Різ Ахмед, Ребекка Рут і Еллісон Толман, вийдуть в український прокат восени, 11 листопада.

26 травня 2018,  17:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хоакин Феникс и Джон К. Райли охотятся на Джейка Джилленхола в дебютном трейлере вестерна «Братья Систерс».

Читати далі...
6 квітня 2016,  19:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні відкривається довгоочікувана кіночастина фестивалю «Французька весна», в рамках якого в 13 містах України відбудеться цикл допрем'єрних показів новинок кінематографу Франції та ретроспектива Жака Одіара.

Читати далі...
25 травня 2015,  10:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Учора ввечері завершився 68-й щорічний Канський кінофестиваль, і «Золоті пальмові гілки» знайшли своїх щасливих власників. 

Головний приз кінофестивалю дістався Жаку Одіару за його «Еррана», історію про солдата Тигрів Таміла, якому довелося втекти з рідної Шрі-Ланки і знайти притулок у Парижі, де і триває його боротьба за нове життя.

Кращим режисером в цьому році став Хоу Сяосянь, який зняв «Вбивцю», драму про жінку-воїна і бойові мистецтва. Звання Краща актриса поділили між собою Руні Мара і Емманюель Берко, перша – за роль в лесбійській драмі «Керол», друга – за романтичну історію «Мій король». Кращим актором назвали Венсана Ліндона, який зіграв в реалістичній драмі «Закон ринку» простого охоронця супермаркету, що стикається на роботі з непередбаченими моральними дилемами.

Президенти журі Джоел і Ітан Коени про те, чому головна нагорода Palme d'Or була віддана «Еррану»:

Рішення про присудження Palme d'Or «Еррану» було прийнято дуже швидко. Нас всіх запалив предмет цього фільму. Були і інші фільми, які дуже сподобалися іншим членам журі, але щодо цього ми всі разом погодилися. Крім того, є фільми, які ми б хотіли побачити знову. Це був дуже напружений досвід. Він змінив глядача всередині нас.

Читати далі...
22 травня 2015,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На солнечной набережной Круазет продолжается 68-й Каннский кинофестиваль. В эту среду и четверг там были показаны новые работы Паоло Соррентино и Жака Одиара, а скандальности добавила откровенная «Любовь» Гаспара Ноэ.

Режиссер «Великой красоты», получившей в 2014 году «Оскар», Паоло Соррентино теперь привез в Канны «Юность» (в кинотеатрах Украины с 4 сентября). Представлять фильм ему помогал актерский состав в лице Рейчел ВайсМайкла КейнаХарви КейтеляПола Дано и Джейн Фонды.

Разворачиваясь на итальянском курорте, события «Юности» знакомят зрителя с двумя почтенного возраста мужчинами, один из которых хочет написать свой последний в карьере сценарий, а второй, музыкант, уже и не планирует возвращаться к музыке. Они с любопытством наблюдают за жизнью своих детей и других постояльцев отеля, один из которых любой ценой хочет услышать игру этого музыканта в отставке.

Во время пресс-конференции обнаружилось, что Майкл Кейн не был в Каннах почти полвека! Он немного рассказал о своем прошлом пребывании на этом кинофестивале и почему он вернулся именно сейчас, развеселив присутствующих своим увством юмора:

Я был в Каннах 50 лет назад с фильмом «Элфи». И фильм выиграл приз, а я нет. Поэтому я и не возвращался. Обычно за просто так я никуда не езжу. Но в этот раз, с этим фильмом [«Юность»], я так его полюбил, что поехал бы с ним куда угодно, даже за просто так. Тут мне не важно, выиграю ли я какой-то приз. Считаю, что Паоло – один из величайших режиссеров мира. Я посмотрел фильм на днях, и весь его актерский состав просто великолепен. Поэтому, если кто-то один получит награду, думаю, каждый из нас также ее должен получить.

Читати далі...
17 квітня 2015,  13:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трохи менше, ніж за місяць до початку 68-го Каннського кінофестивалю, однієї з головних кіноподій року, яка збере на набережній Круазет кінематографістів з Європи, Азії, Америки, була оголошена офіційна програма.

Фільмом відкриття кінофестивалю в цьому році буде французька драма «З високо піднятою головою» Емманюель Берко, яка вже вигравала у минулому кілька призів на Каннському кінофестивалі. Одну з основних ролей у фільмі зіграє Катрін Деньов, з якої Берко співпрацює вже давно. Фільм розповість історію життя хлопчака Мелоні з 6 до 18 років, поки він перебував під опікою соціальних служб в північній Франції.

В рамках Конкурсу будуть представлені нові роботи Жака ОдіараМаттео ГарронеНанні МореттіПаоло Соррентіно, які вже неодноразово отримували в Канні призи за свої кінороботи.

Одними з найбільш очікуваних фільмів 68-го кінофестивалю є «Море дерев» Гаса Ван Сента, де Меттью Макконахі зіграє американця-самогубця, що загубився в лісі і намагається знайти дорогу разом з незнайомим японцем, нова шекспірівська адаптація «Макбет» Майклом Фассбендером і Маріон Котійяр і трилер Дені Вільньова «Найманка» Емілі Блант, яка зіграє там поліцейського, супроводжуючого двох рейнджерів, що полюють на наркобарона.

Читати далі...