Новини, в яких згадується Емма Салліван

10 лютого 2020,  23:26 | Новини серіалів

Привидів не існує, в чому Доктор багато раз переконувалася під час своїх подорожей в просторі і часі, але в 8 серії 12 сезону серіалу «Доктор Хто» вона знову зіткнеться з чимось дуже схожим на потойбічні сили.

На цей раз Доктор (Джоді Віттакер) та її відважні друзі Грем (Бредлі Волш), Яс (Мандіп Гілл) і Раян (Тосін Коул) опиняються на віллі Діодаті одної ночі 1816 року, натхненної твором Мері Шеллі «Франкенштейн». Мандрівники в часі планують провести вечір в компанії великих письменників, але примари стають занадто реальними. Доктору доводиться прийняти рішення, що буде мати серйозні наслідки.

Прем'єра серії «The Haunting of Villa Diodati» («Привиди Вілли Діодаті»), яку зняла режисер Емма Салліван, відбудеться в неділю, 16 лютого.

4 лютого 2020,  15:38 | Новини серіалів

Канал BBC опублікував в мережі розширений промо-ролик 7 серії 12 сезону науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», яка буде лякати нас бабаєм.

А ви вірите в існування бабая? Від давньої Сирії до сучасного Шеффілда і диких просторів космосу щось жахливе переслідує Доктора (Джоді Віттакер) та її супутників Грема (Бредлі Волш), Яс (Мандіп Гілл) і Раяна (Тосін Коул) й заражає кошмари людей. Причому найбільш моторошним способом, як показує промо-ролик.

Серія отримала назву «Can You Hear Me?» («Ти мене чуєш?») і вийде на телеекрани в неділю, 9 лютого. Її режисером є Емма Салліван.