Новини фільмів, в яких згадується Джейсон О'Мара

27 травня 2019,  22:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія DC представила офіційний трейлер до свого наступного супергеройського мультфільму «Бетмен: Хаш», де разом з Бетменом з'являться Жінка-кішка, Супермен, Отруйний плющ, Найтвінг, Джокер та Харлі Квінн.

«Бетмен: Хаш» буде адаптацією історії нового темного лиходія, відомого як Хаш, який використовує знаменитих суперлиходіїв Ґотема, щоб знищити супергеройську кар'єру Бетмена (Джейсон О'Мара з серіалу «Агенти Щ.И.Т.») та особисте життя Брюса Вейна, який зустрічається з Селіною Кайл (зірка серіалів «Доктор Хаус» і «Якось у казці» Дженніфер Моррісон), відомою як Жінка-кішка.

У форматі Digital мультфільм «Бетмен: Хаш» вийде 20 липня, а на Blu-ray він стане доступний з 13 серпня.

14 травня 2018,  15:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер супергеройського мультфільму «Смерть Супермена» показує, як легендарний герой DC сходиться в смертельному двобої зі своїм нездоланним противником.

На Землю прибуває монстр Думсдей, чиєю єдиною метою є знищення всього живого. У сутичку з ним вступають члени Ліги справедливості Бетмен (Джейсон О'Мара), Диво-жінка (Розаріо Доусон), Аквамен (Метт Лантер), Флеш (Крістофер Горам), Кіборг (Шемар Мур) і Зелений ліхтар (Нейтан Філліон), але вони опиняються або сильно поранені, або при смерті. І тут на захист людства стає Супермен (Джеррі О'Коннелл), для якого це буде останній бій.

Прем'єра мультфільму, який зняли Сем ЛьюБетмен: Вбивчий жарт») і Джейк Касторена («Ліга справедливості»), відбудеться пізніше в 2018 році.