Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Жан-Жак СемпеJean-Jacques Sempé

50%
0
50%
0

Фильмография

Raoul Taburin (2018) ... сценарист (и адаптация / и книга)
Каникулы маленького Николя (2014) ... сценарист (персонажи)
Маленький Николя (2009) ... сценарист (персонажи)
Привет, я Николя! (2009) ... сценарист
Les grands textes de l'enfance(мини–сериал2002 – 2004) (2002) ... сценарист (книга)
Все дети мира (1964) ... сценарист

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...