Новини фільмів, в яких згадується Джоел Коен

6 листопада 2018,  14:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймса Франко хочуть повісити у другому трейлері картини братів Коен «Балада Бастера Скраггса», яку критики називають «брутальним салютом вестерну».

Події нового фільму від відомого кінематографічного дуету Ітана і Джоела Коенів, які зняли відзначені номінаціями і преміями «Оскар» картини «Старим тут не місце» і «Справжня мужність», перенесуть глядача на американський Дикий Захід. «Балада Бастера Скраггса» складатиметься з шести коротких новел жанру вестерн, кожна з яких розповість цікаву історію про злочинців, шахраїв і тих, хто шукає в цьому суворому світі легкої наживи і кохання.

Героїв у цих новелах зіграють Джеймс Франко, Ліам Нісон, Брендан Глісон, Зої Казан, Девід Крамхолц, Гаррі Меллінг і Тім Блейк Нельсон.

На цьому тижні вестерн Коенів виходить в обмежений американський кінопрокат, а його прем'єра на сервісі Netflix відбудеться наступного тижня, 16 листопада.

16 вересня 2018,  19:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила трейлер нової антології братів Коен «Балада Бастера Скраггса», в якій з'являться Джеймс Франко, Ліам Нісон, Брендан Глісон та Зої Казан.

Читати далі...
25 травня 2015,  10:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Учора ввечері завершився 68-й щорічний Канський кінофестиваль, і «Золоті пальмові гілки» знайшли своїх щасливих власників. 

Головний приз кінофестивалю дістався Жаку Одіару за його «Еррана», історію про солдата Тигрів Таміла, якому довелося втекти з рідної Шрі-Ланки і знайти притулок у Парижі, де і триває його боротьба за нове життя.

Кращим режисером в цьому році став Хоу Сяосянь, який зняв «Вбивцю», драму про жінку-воїна і бойові мистецтва. Звання Краща актриса поділили між собою Руні Мара і Емманюель Берко, перша – за роль в лесбійській драмі «Керол», друга – за романтичну історію «Мій король». Кращим актором назвали Венсана Ліндона, який зіграв в реалістичній драмі «Закон ринку» простого охоронця супермаркету, що стикається на роботі з непередбаченими моральними дилемами.

Президенти журі Джоел і Ітан Коени про те, чому головна нагорода Palme d'Or була віддана «Еррану»:

Рішення про присудження Palme d'Or «Еррану» було прийнято дуже швидко. Нас всіх запалив предмет цього фільму. Були і інші фільми, які дуже сподобалися іншим членам журі, але щодо цього ми всі разом погодилися. Крім того, є фільми, які ми б хотіли побачити знову. Це був дуже напружений досвід. Він змінив глядача всередині нас.

Читати далі...
14 травня 2015,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера, 13 мая, в курортном городе Канны состоялось грандиозное открытие 68-го Каннского кинофестиваля, которое началось с премьеры французской драмы «Молодая кровь» («С высоко поднятой головой») с Катрин Денёв.

Президентами жюри впервые в истории кинофестиваля стало сразу два режиссера Итан и Джоэл Коэны, компанию им составили Ксавье ДоланСофи МарсоСиенна МиллерДжейк ДжилленхолРосси де ПальмаРокия Траоре и Гильермо дель Торо.

Для братьев Коэн это будет также первый опыт работы в жюри и оба совсем не против для разнообразия посмотреть кино вместо того, чтобы его снимать. Несколько лет назад их драма «Внутри Льюина Дэвиса» получила на Каннском кинофестивале Гран-при. 

Но несмотря на то, что братья создали вместе уже много кинокартин, Джоэл признался, что не знает, какие фильмы смотрит Итан:

Мы не говорим об этом. Это станет для меня откровением.

Читати далі...