Новини фільмів, в яких згадується Хемптон Фанчер

27 лютого 2015,  15:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційно підтверджено, що Харрісон Форд повернеться до своєї ролі в «Тому, що біжить по лезу 2». Також стало відомо, що режисерувати продовження буде Дені Вільнев.

Рік Декард повертається на великі екрани! Форд зізнався, що сценарій сіквела є «кращим, що я коли-небудь читав».

Події «Того що біжить по лезу» розгорталися в дісутопічному Лос-Анджелесі 2019 року, тепер же історія продовжиться декілька декад потому. Над сценарієм працювали сценарист оригіналу Хемптон Фанчер і Майкл Грін.

Оригінал знімав Рідлі Скотт і очікувалося, що він займеться сіквелом, але тепер за кермом проекту став канадський режисер Дені Вільньов, найбільш відомий завдяки трилеру «Полонянки». Скотт залишається у проекті в якості продюсера.

Також сіквел продюсують Ендрю А. Косів і Бродерік Джонсон, обидва працювали з Вільневим над «Полонянками» і разом номіновані на «Оскар» за «Невидиму сторону». Косів і Джонсон про «Того, що біжить по лезу 2»:

Це велика честь, що Харрісон приєднається до нас в нашій подорожі з Дені Вільневим, який є унікальним талантом, як ми виявили особисто при створенні «Полонянок». [Сценаристи] Хемптон і Майкл, разом з Рідлі Скоттом, створили однозначно потужний і правильний сіквел до одного з найбільш знаменитих фільмів всіх часів, і ми не можемо бути більш задоволені такою дивовижною, чудовою командою.

У серпні 2004 року британська газета «The Guardian» провела опитування серед вчених і вони визнали «Того що біжить по лезу» кращим науково-фантастичним фільмом всіх часів. Тому тепер на плечах Вільньова величезна відповідальність, адже сіквел повинен відповідати.

Терміни виходу «Біжить по лезу 2» ще невідомі.