Новини, в яких згадується Зої Казан

13 серпня 2022,  19:31 | Новини фільмів

Дворазова номінантка на премію «Оскар» та зірка хітової стрічки «Перспективна дівчина» Кері Малліган грає одну з репортерок, які викрили домагання та зґвалтування Гарві Вайнштейна, в трейлері біографічної драми «Вона сказала» («She Said»).

Читати далі...
22 лютого 2020,  16:45 | Новини серіалів

Що було б, якби США уклали договір про ненапад з Адольфом Гітлером? Телеканал HBO поділився офіційним трейлером драматичного міні-серіалу «Змова проти Америки», який показує альтернативну і вельми страшну історію США.

Серіал «Змова проти Америки», в якому зіграють Вайнона Райдер, Джон Туртурро, Зої Казан, Девід Крамхолц та Морган Спектор, є адаптацією відомого роману Філіпа Рота, в якому на виборах 1940 року президентом США стає не Франклін Д. Рузвельт, а відомий льотчик Чарльз Ліндберг, який симпатизує Адольфу Гітлеру і не бажає, щоб США брала участь у Другій світовій війні. Очима єврейської сім'ї робітничого класу з Нью-Джерсі ми бачимо, як США звертається до фашизму і множить антисемітизм і расизм Третього Рейху.

Дебютна серія серіалу «Змова проти Америки», який адаптував творець «Прослушки» Девід Саймон, вийде на екрани 16 березня.

1 лютого 2020,  17:11 | Новини серіалів

У четвер канал HBO опублікував перший трейлер свого нового міні-серіалу «Змова проти Америки», головну роль в якому виконує номінантка на премію «Оскар» та зірка серіалу «Дивні дива» Вайнона Райдер.

Новий міні-серіал від творця «Прослушки» Девіда Саймона буде адаптацією роману Філіпа Рота і покаже альтернативну історію США, коли на виборах 1940 року президентом країни стає не Франклін Д. Рузвельт, а відомий льотчик Чарльз Ліндберг, який симпатизує Німеччіні та Адольфу Гітлеру. Очима єврейської сім'ї робітничого класу з Нью-Джерсі ми бачимо, як США звертається до фашизму і множить антисемітизм і расизм Третього Рейху.

Разом з Райдер в «Змові проти Америки» зіграють Джон Туртурро, Зої Казан та Морган Спектор. У кінці трейлер розкриває, що прем'єра серіалу відбудеться 16 березня.

12 листопада 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезійної картини «Мауглі», мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Людина-павук: Навколо всесвіту», а також другий ТБ-ролик спортивної драми «Крід 2», який показує драматичне возз'єднання Роккі і Івана Драго.

Читати далі...
6 листопада 2018,  14:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймса Франко хочуть повісити у другому трейлері картини братів Коен «Балада Бастера Скраггса», яку критики називають «брутальним салютом вестерну».

Події нового фільму від відомого кінематографічного дуету Ітана і Джоела Коенів, які зняли відзначені номінаціями і преміями «Оскар» картини «Старим тут не місце» і «Справжня мужність», перенесуть глядача на американський Дикий Захід. «Балада Бастера Скраггса» складатиметься з шести коротких новел жанру вестерн, кожна з яких розповість цікаву історію про злочинців, шахраїв і тих, хто шукає в цьому суворому світі легкої наживи і кохання.

Героїв у цих новелах зіграють Джеймс Франко, Ліам Нісон, Брендан Глісон, Зої Казан, Девід Крамхолц, Гаррі Меллінг і Тім Блейк Нельсон.

На цьому тижні вестерн Коенів виходить в обмежений американський кінопрокат, а його прем'єра на сервісі Netflix відбудеться наступного тижня, 16 листопада.

16 вересня 2018,  19:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила трейлер нової антології братів Коен «Балада Бастера Скраггса», в якій з'являться Джеймс Франко, Ліам Нісон, Брендан Глісон та Зої Казан.

Читати далі...
24 травня 2018,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер режисерського дебюту Пола Дано «Дике життя», головні ролі в якому виконали номінанти на премію «Оскар» Кері Малліган і Джейк Джилленхол.

Читати далі...
3 липня 2017,  19:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося зворушливий трейлер романтичної комедії «Любов – хвороба», в якій зірка «Кремнієвої долини» Кумейл Нанджіані та зірка «Рубі Спаркс» Зої Казан втілюють закохану пару, чиї культурні відмінності виступають на передній план, коли в їхні стосунки починають втручатися їх сім'ї. Нанджіані також являється одним зі сценаристів цієї картини, заснованої на його любовній історії зі сценаристкою Емілі В. Гордон. А продюсує «Любов – хвороба» Джудд Апатоу.

Створенням фільму, який називають відродженням жанру мелодрами і навіть претендентом на «Оскар», займалися компанії Amazon Studios та Lionsgate, остання з яких подарувала нам «Ла-Ла Ленд».

21 вересня 2015,  12:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером стали известны победители 67-й церемонии награждения премии «Эмми», отметившей лучшие сериалы прошлого сезона. Основными лауреатами в этот раз стали «Игра престолов», «Вице-президент» и мини-сериал «Что знает Оливия?».

Читати далі...