Новини серіалів, в яких згадується Алена Смит

29 березня 2021,  16:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Культова поетеса-бунтарка Емілі Дікінсон повернеться в нових серіях хітової драмеді «Дікінсон»! Це підтвердила актриса і продюсерка Гейлі Стайнфелд за допомогою нового селфі в корсеті.

Читати далі...
6 липня 2020,  20:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «Дікінсон» Гейлі Стайнфелд записала нову версію своєї оригінальної пісні «Afterlife» в рамках кампанії на премію «Еммі».

Читати далі...
18 жовтня 2019,  23:57 | Новини серіалів

Вчора вийшов третій трейлер біографічного міні-серіалу з елементами фентезі «Дікінсон», який говорить про безсмертя видатної поетеси.

Головну роль у серіалі виконує актриса Гейлі Стайнфелд, яка була номінована на премію «Оскар» у 14 років. Вона втілює юну Емілі Дікінсон, сім'я якої безуспішно намагається переконати її в тому, що «жінка не може бути такою ж освіченою, як і чоловік». У відповідь на це бунтарка Емілі стає найвідомішою жінкою-поетесою всіх часів. І хоча головна героїня живе в Америці 19 століття, серіал буде незвичайним байопіком з використанням сучасної музики і фантастичних видінь поетеси, щоб показати, що її спадщина існує поза часом.

Прем'єра міні-серіалу «Дікінсон», який написала сценаристка Алена Сміт, відбудеться на стримінговому сервісі Apple TV+ вже через два тижні, 1 листопада.

20 вересня 2019,  16:29 | Новини серіалів

Номінантка на премію «Оскар» Гейлі Стайнфелд продюсує і виконує головну роль в незвичайному біографічному міні-серіалі «Дікінсон», чия прем'єра відбудеться 1 листопада на стримінговому сервісі Apple TV+.

Серіал, створений сценаристкою Аленою Сміт, буде півгодинною драматичною комедією про відому поетесу Емілі Дікінсон, яка жила в США у 19 столітті. Серії «Дікінсон» сміливо досліджуватимуть обмеження суспільства, статі та сім'ї з точки зору молодої поетеси з бунтарським серцем.

Однією із запрошених зірок серіалу буде американський репер Віз Халіфа, якого ви можете побачити в трейлері в загадковому образі.

26 серпня 2019,  21:24 | Новини серіалів

Новий стримінговий сервіс Apple TV+ продовжує інтригувати нас своїми серіалами, в числі яких опинилася біографічна комедія «Дікінсон» із зіркою «Бамблбі» Гейлі Стайнфелд у головній ролі.

Ви готові до незвичайної стилізації історії життя і творчості американської поетеси Емілі Дікінсон? Серіал, написаний сценаристом Аленою Сміт, покаже молоді роки бунтарки, яка відмовилася слідувати суворим правилам суспільства 19 століття і вирішила жити так, як їй того хочеться. І в даному тизер-трейлері Емілі робить це під сучасну пісню Carnage та iLoveMakonnen «I Like Tuh».

Прем'єра серіалу «Дікінсон» відбудеться восени.