Новини серіалів, в яких згадується Річард Спейт мол.

6 грудня 2019,  17:29 | Новини серіалів

Бог стає спільним ворогом для тих, хто виступає на боці добра, в промо-ролику 8 серії 15 сезону фентезійної драми «Надприродне».

Сем (Джаред Падалекі), Дін (Дженсен Еклс) і Кастіель (Міша Коллінз) продовжують шукати спосіб, щоб перемогти Чака (Роб Бенедикт), і ці пошуки приводять їх у несподівані місця й до несподіваних союзників. Промо-ролик розкриває, що одним з цих несподіваних союзників буде Адам (Джейк Ейбел).

Серія отримала біблійну назву «Our Father, Who Aren't In Heaven» («Наш Отець, який не на небесах»). Зняв її Річард Спейт мол., а її прем'єра відбудеться 13 грудня за українським часом.

8 листопада 2019,  23:34 | Новини серіалів

Роки не щадять нікого, особливо тих, хто не раз побував в Пеклі, показує промо-ролик 5 серії 15 сезону фентезійного серіалу з елементами горора «Надприродне».

Чергове буденне переслідування Семом (Джаред Падалекі) та Діном (Дженсен Еклс) кровожерливих монстрів виявляється... зовсім не буденним. Промо-ролик розкриває, що для нової справи вони дістають свої запорошені фальшиві посвідчення агентів Служби дикої природи США «Марка Геміла» та «Діна Форда», але шериф Дігнан (Рейчел Гейворд) їх насилу впізнає, натякаючи на те, що з часу тих фотографій вони дуже змінилися.

Серія отримала біблійну назву «Proverbs 17:3» («Притча 17:3»). Її режисером став Річард Спейт мол., а прем'єра призначена на 15 листопада за українським часом.

9 листопада 2018,  14:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 6 серії 14 сезону популярного серіалу «Надприродне» до Вінчестера у їх новому та небезпечному розслідуванні приєднується їх давня подруга.

Сем (Джаред Падалекі) і Чарлі (Феліша Дей) об'єднуються, щоб дістатися до джерела низки дивних зникнень. Тим часом Джек (Александр Келверт) вірить, що він розкрив справу, і переконує Діна (Дженсен Еклс) відправитися з ним на полювання. Як вважаєте, хто з них зловить монстра першими?

Серія «Optimism» («Оптимізм»), яку зняв режисер Річард Спейт мол, вийде 16 листопада за українським часом.

13 жовтня 2018,  02:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 2 серії 14 сезону серіалу «Надприродне» задається питанням, що б зробив Вінчестер.

Сем (Джаред Падалекі) знаходить підказку до того, де може бути Дін (Дженсен Еклс), і разом з Мері (Саманта Сміт) та Боббі (Джим Бівер) відправляється її розслідувати. Кастіель (Міша Коллінз) передає мудру пораду Джеку (Александр Келверт), який все ще шукає своє місце в світі та сімейний зв'язок.

Також у відео з'являється Нік (Марк Пеллегріно), який нарешті звільнений від впливу Люцифера і тепер виступає на стороні Вінчестерів.

Серія отримала скромну назву «Gods and Monsters» («Боги та монстри») і вийде на екрани 19 жовтня за українським часом. Її режисером є Річард Спейт мол., який грає в серіалі Гавриїла/Локі.

25 вересня 2018,  16:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженсен Еклс постає у своєму новому архангельському образі на закулісній фотографії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне».

Читати далі...
30 квітня 2018,  16:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 21 серії 13 сезону серіалу «Надприродне» повідомляє, що до фіналу сезону залишилося всього 3 серії.

Сем (Джаред Падалекі), Дін (Дженсен Еклс), Кастіель (Міша Коллінз) і Гавриїл (Річард Спейт мол.) повинні працювати разом, якщо вони сподіваються повернути Мері (Саманта Сміт) і Джека (Александр Келверт) додому. Тим часом зустріч Ровени (Рут Коннелл) з Люцифером (Марк Пеллегріно) може змінити фінал подорожі для одного з наших героїв.

Серія «Beat the Devil» («Перемогти диявола»), режисером якої є Філіп Сгріккіа, вийде на екрани 4 травня за українським часом.

20 квітня 2018,  15:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вінчестери застрягли в «безглуздому готельному номері», поки їхні близькі перебувають в небезпеці в іншому світі в промо-ролику 20 серії 13 сезону серіалу «Надприродне».

Гавриїл (Річард Спейт мол.) повернувся і вирішив втягнути Сема (Джаред Падалекі) й Діна (Дженсен Еклс) в свій план помсти напівбогам, які продали його Асмодею (Джефф Паріс). Тим часом зростаюча впевненість Джека (Александр Келверт) призводить до прийняття безрозсудних рішень, які можуть зашкодити іншим.

Серія «Unfinished Business» («Незакінчена справа»), яку зняв Спейт, вийде на екрани 27 квітня за українським часом.

12 квітня 2018,  00:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився драматичний фрагмент майбутньої 18 серії 13 сезону фентезійного серіалу «Надприродне», який змусить вас співпереживати.

Згідно з синопсисом серії, Сем (Джаред Падалекі) і Кастіель (Міша Коллінз) будуть шоковані поверненням Гавриїла (Річард Спейт мол.). І це не дивно, адже дане відео показує, що архангел знаходиться в зовсім поганому стані після «багатьох років ізоляції і тортур», як повідомляє Сем. Вінчестер приносить Гавриїлу їжу і намагається достукатися до його свідомості, але Кас сумнівається, що архангел його пам'ятає.

Дана серія отримала назву «Поверни їх живими» («Bring 'em Back Alive»), і її прем'єра відбудеться 13 квітня за українським часом. А поки дивіться промо-ролик.

6 квітня 2018,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився цікавим промо-роликом 18 серії 13 сезону фентезійного серіалу «Надприродне».

Люцифер (Марк Пеллегріно) править небесами, але все відбувається не так, як планувалося, що дратує його першу леді Джо (Денніл Еклс). Сем (Джаред Падалекі) і Кастіель (Міша Коллінз) шоковані поверненням Гавриїла (Річард Спейт мол.). Тим часом Дін (Дженсен Еклс) не без допомоги Кетча (Девід Хейдн-Джонс) опиняється на крок ближче до того, щоб знайти Мері (Саманта Сміт) і Джека (Александр Келверт).

Серія «Поверни їх живими» («Bring 'em Back Alive»), яку зняв Амін Кадералі, вийде на екрани 13 квітня за українським часом.

30 березня 2018,  20:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Асмодей збирається зупинити Вінчестерів в 17 серії 13 сезону фентезійного горору «Надприродне».

Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) продовжують збирати необхідні частини для відкриття розлому в інший світ, щоб врятувати свою сім'ю. Їх останній квест приводить братів в бункер Ордена Просвітництва (Men of Letters) 1920-х років і до голодного бога з іншого виміру. Тим часом Артур Кетч (Девід Хейдн-Джонс) робить шокуюче відкриття про Гавриїла (Річард Спейт мол.) після серйозної зустрічі з Асмодеєм (Джефф Паріс).

Серія «The Thing» («Щось») вийде на екрани 6 квітня за українським часом.