Карстен ФуллуKarsten Fullu

50%
0
50%
0

Фільмографія

Три горішки для Попелюшки (2021) ... сценарист
Ambassadøren (2020) ... сценарист
Fjols til Fjells (2020) ... сценарист
Капітан Шаблезуб і Чарівний діамант (2019) ... сценарист
Månelyst i Flåklypa (2018) ... сценарист
Nesten voksen (2018) ... сценарист
Підняти якоря! (2017) ... сценарист
Чарівний ліс (2016) ... сценарист
Solan og Ludvig: Herfra til Flåklypa (2015) ... сценарист
Снігові пригоди Солана і Людвіга (2013) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...