Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Феликс Герчиков

50%
0
50%
0

Фильмография

Крепостная (2018) ... режиссер
Плакучая ива (2016) ... режиссер
Прошу поверить мне на слово (2015) ... режиссер
Разведчицы (2013) ... режиссер
И отцы, и дети (2012) ... режиссер
Наружное наблюдение (2012) ... режиссер
Новогодний переполох (2012) ... режиссер
Дом без выхода (2009) ... режиссер
Пикап: Съем без правил (2009) ... режиссер
Дети СССР (2007) ... режиссер

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...