Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Андреа ПаркерAndrea Parker

Андреа Паркер / Andrea Parker
Родилась 8 марта 1970; Монтерей, Калифорния, США
Рост: 178 см
50%
0
50%
0

Фильмография

Красные браслеты (2014) ... Sarah Souders
Падение Дженнифер (2014) ... Francine
Коварные горничные (2013) ... Brenda Coulfax
Общее дело (2012) ... Laura the A.D.A.
Красивые люди (2012) ... Roberta
Милые обманщицы (2010) ... Jessica DiLaurentis
Менталист (2008) ... Ann Meier
Starting Under (2008) ... Gina
Deeply Irresponsible (2007) ... актриса
Помоги мне, помоги себе (2006) ... Krista
Видео с участием

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...