Новини, в яких згадується Джастін Хартлі

30 грудня 2022,  10:00 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Щоб хоч трохи покращити ваш настрій перед Новим роком, ми підготували для вас підбірку з п'яти нових святкових фільмів (і мультфільму) за участю таких відомих акторів, як Раян Рейнольдс, Ліндсі Лохан та Девід Гарбор.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Випускний рік»
Ребел Вілсон сміливо йде за мрією
24 травня 2022,  23:50 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте знамениту романтичну комедію 2000-х «З 13 у 30» із чарівною Дженніфер Гарнер у головній ролі? Так ось сценарист Брендон Скотт Джонс і режисер Алекс Гардкасл вирішили переосмислити історію про те, як дівчина-підліток раптово опиняється у своєму дорослому тілі з усіма наслідками, що звідси випливають, і так на світ з'явилася гостра молодіжна комедія «Випускний рік» (також відома як «Випускний клас»), в якій відома комедійна актриса та зірка трилогії «Ідеальний голос» Ребел Вілсон знову вирушила до школи, щоб стати королевою балу. Але, виявляється, що в епоху соцмереж це стало ще складніше. Тільки героїня Вілсон, як і сама акторка у реальному житті, яка нещодавно пережила кардинальну трансформацію, зайнявшись спортом та здійснивши свою мрію, не збирається здаватися без бою.

Читати далі...
16 травня 2022,  14:01 | Новини фільмів

Актриса Ребел Вілсон, яка нещодавно пережила серйозну трансформацію, скинувши зайву вагу заради свого здоров'я, повертається на екрани у новій комедії для дорослих «Випускний рік», яка 13 травня вийшла на платформі Netflix.

Читати далі...
17 жовтня 2020,  11:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кожна родина заслуговує на новий початок. Телеканал NBC представив повноцінний трейлер 5 сезону своєї хітової драми «Це ми», який розповідає про життя декількох поколінь родини Пірсонів. І вони чекають на поповнення.

Читати далі...
6 серпня 2020,  19:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Джастін Гартлі підкорює серця прихильниць і прихильників по всьому світу вже 4 сезони в хітовому драматичному серіалі «Це ми», де він втілює Кевіна Пірсона. І якщо ваше серце теж б'ється частіше, коли він з'являється на екрані, то швидше вмикайте відео, де він читає твіти від своїх фанатів.

Читати далі...
31 березня 2020,  17:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінал 4 сезону хітового драматичного серіалу «Це ми» розкрив, якою буде найвеличніша історія кохання Кевіна, і показав, що вона тільки починається.

Читати далі...
28 лютого 2020,  01:11 | Новини фільмів

Вийшов український трейлер гучного трилера «Полювання», який зняв режисер популярних серіалів «Світ Дикого Заходу» і «Американські боги» Крейг Зобел. І цей фільм вже порівнюють з хітом Джордана Піла «Пастка».

Група схиблених багатіїв-маніяків збирається в глушині для незвичайного полювання... на звичайних людей. Одна з жертв, молода жінка на ім'я Крістал, яку втілює зірка серіалу «Блиск» Бетті Гілпін, відмовляється приймати жахливу реальність і змінює правила гри. Всемогутні мисливці стануть здобиччю. Полювання триває!

Компанію Гілпін в цій боротьбі за виживання складуть Емма Робертс, Джастін Гартлі, Айк Барінхолц та лауреатка премії «Оскар» Гіларі Свенк. Українська прем'єра фільму «Полювання» очікується 23 квітня.

20 вересня 2019,  20:16 | Новини фільмів

Зірка серіалу «Праведні Джемстоуни» Адам Дівайн не може жити без свого смартфона в трейлері американської комедії на злободенну тему «Джексі», яку написали і зняли сценаристи «Похмілля у Вегасі» Джон Лукас та Скотт Мур.

У Філа (Дівайн) є серйозна залежність — він не представляє життя без свого телефону. У нього немає друзів, немає дівчини, а заробляє він тим, що пише різні топи про популярну культуру для одного сайту. Але скоро його статус в Facebook зміниться, коли він набуває нову модель телефону з вбудованим помічником Джексі (зірка фільму «Родина за хвилину» Роуз Бірн) лайф-коучем, віртуальним асистентом і чирлидером. З її допомогою Філ починає жити реальним життям, але чим більше він віддаляється, тим сильніше Джексі намагається утримати Філа, навіть якщо для цього потрібно зіпсувати його життя.

Побачити комедійну стрічку «Джексі», де разом з Дівайном з'являться актори Александра Шипп, Майкл Пенья, Шарлін Йі та Джастін Гартлі, буде можливо в кінотеатрах України з 10 жовтня.

31 серпня 2019,  21:46 | Новини серіалів

Наше улюблене сімейство Пірсонів повертається в офіційному трейлері 4 сезону хітового драматичного серіалу «Це ми», який вийшов сьогодні.

«Це ми» розповідає життєву, відверту і зворушливу історію злетів та падінь Ребеки і Джека Пірсонів (Менді Мур і Майло Вентімілья) та їхніх трьох дітей Рендалла (Стерлінг К. Браун), Кейт (Кріссі Мец) та Кевіна (Джастін Гартлі), які народилися в один день. У трейлері Ребекка говорить Джеку, що «дивно, як іноді абсолютний незнайомець стає частиною твоєї історії», а потім нам показують альтернативну реальність і представляють перший погляд на персонажів Дженніфер Моррісон і Омара Еппса, які раніше знімалися в «Хаусі».

Також трейлер розкриває, що прем'єра 4 сезону відбудеться 24 вересня.

3 вересня 2018,  17:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний промо-ролик 3 сезону хітової сімейної драми «Це ми», яка в цьому році отримала 5 номінацій на премію «Еммі», обіцяє нові сюрпризи.

«Це ми» розповідає історію родини Пірсів: батька і матері Джека (Майло Вентімілья) і Ребеки (Менді Мур) та їхніх трьох дітей Рендалла (Стерлінг К. Браун), Кейт (Кріссі Мец) і Кевіна (Джастін Гартлі). Майбутні серії покажуть, як Рендалл, Кейт і Кевін святкують свій 38-й день народження і загадують бажання на майбутнє, а флешбеки розкриють, як Джек зустрів Ребекку.

Серіал «Це ми» повертається 25 вересня.

9 листопада 2017,  20:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У комедії для дорослих «Дуже погані матусі 2» зірка серіалу «Це ми» Джастін Хартлі грає стриптизера на ім'я Тай Свіндл.

Тай буде любовним інтересом Карли (Кетрін Хан), і познайомляться вони на її роботі — в салоні краси, де вона робить депіляцію воском. У цьому фрагменті Тай приходить до неї, щоб позбутися волосся в інтимній зоні, і коли Карла прибирає його рушник, на неї чекає величезний сюрприз, розміром з «паркувальний конус».

Дивимося другий український трейлер «Дуже погані матусі 2». У кіно комедія вийде 28 грудня.

8 вересня 2017,  12:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний тизер 2 сезону популярної драми «Це ми» повідомляє, що очікування майже дійшло до кінця. У нових серіях ми дізнаємося більше про минуле Джека (Майло Вентімілья) та Ребекки (Менді Мур) Пірсон і про те, як вони ростили своїх незвичайних «трійнят» Кевіна (Джастін Хартлі), Кейт (Кріссі Мец) і Рендалла (Стерлінг К. Браун), які тепер стали дорослими й намагаються впоратися зі своїми особистими проблемами.

Зворушливий фрагмент 2 сезону дивіться тут. Серіал повертається на екрани 26 вересня.

7 вересня 2017,  22:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Не встигла прийти осінь, як новий трейлер без цензури комедії «Дуже погані матусі 2» вже налаштовує нас на новорічний лад. В ньому на Різдво до Емі (Міла Куніс), Кікі (Крістен Белл) та Карли (Кетрін Хан) приїжджають їхні матусі, яких грають Крістін Баранскі, Шеріл Хайнс і Сьюзен Сарандон, перевертаючи свята з ніг на голову. І тут молоді жінки намагаються взяти Різдво в свої руки і відсвяткувати його так, як їм заманеться. У трейлері також з'являється зірка серіалу «Це ми» Джастін Хартлі.

Свіжий український трейлер сиквела торішньої комедії для дорослих дивіться тут.