Новини, в яких згадується Джон Ріс-Девіс

19 лютого 2021,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові знову пережити епічні Битву на Пеленорських полях та Битву п'яти армій на великому екрані? Тоді поспішайте в найближчий кінотеатр, оскільки 18 лютого в повторний прокат вийшли фільми «Володар перснів: Повернення короля» та «Хоббіт: Битва п'яти воїнств».

Читати далі...
25 липня 2020,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанії DreamWorks і Netflix представили трейлер свого нового фентезійного мультсеріалу «Чарівники: Казки Аркадії», творцем якого виступає лауреат премії «Оскар» Гільєрмо дель Торо.

Читати далі...
1 жовтня 2019,  00:44 | Новини фільмів

Дивимося офіційний український трейлер пригодницького мультфільму «Мослі», який представляє нових чудових створінь з добрими серцями і великими мріями.

У центрі сюжету мультфільму сценариста і режисера Кірбі Аткінса знаходяться дивовижно милі створіння туріфанти. Вони є добрими і працьовитими тваринами, яких ось вже багато років експлуатують жорстокі господарі. Туріфанти вирішують, що прийшов час повстати проти життя в рабстві! Тому вони відправляються в захоплюючу подорож у пошуках свободи, щоб знайти легендарне місто, в якому вони зможуть почати нове щасливе життя.

Українська прем'єра анімації «Мослі», персонажів якої в оригіналі озвучують зірка серіалу «Ксена: Принцеса-воїн» Люсі Лоулесс та зірка трилогії «Володар перснів» Джон Ріс-Девіс, відбудеться 5 грудня.