Оновлення, в яких згадується Орландо Блум

31 серпня 2017,  03:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий розширений трейлер бойовика «Розумна гонитва: вогонь і земля», заради якого Орландо Блум знову став блондином. Він грає охоронця-невдаху, який повинен супроводжувати цінний предмет китайського антикваріату з Шанхая, але по дорозі на нього здійснюється напад, і цінність опиняється в руках у злочинців. Тепер охоронець повинен відвоювати її у них, щоб відновити свою репутацію.

У китайський прокат фільм Чарльза Мартіна, де Блум буде часом кидатися китайськими фразочками, вийде 30 вересня.

26 серпня 2017,  16:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO зняв псевдодокументальну спортивну комедію «На колесах» за участю Орландо Блума, Джеймса Марсдена й Джона Сіни. Актори постають тут в образах не зовсім адекватних спортсменів-велосипедистів, готових на все заради перемоги, включаючи допінг. Марсден грає допитлівого журналіста, який бере у них інтерв'ю, а також в «На колесах» з'являються Енді Семберг, Фредді Хаймор, Майя Рудольф, Майк Тайсон, Джефф Голдблюм і Дольф Лундгрен.

Прем'єра кінокартини Джейка Зіманського7 днів в пеклі», «Весільний погром») відбулася в липні.

4 травня 2017,  12:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший український ТБ-ролик фільму «Пірати Карибського моря: Помста Салазара» показує досить драматичне повернення Джонні Деппа, Орландо Блума і Джеффрі Раша, а також повідомляє, що помста знайде кожного. Чия помста? Зрозуміло, жахливого капітана Салазара у втіленні Хав'єра Бардема.

Новий погляд на Деппа і Раша в п'ятій частині своїх піратських пригод ви знайдете тут.

19 квітня 2017,  01:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Мрія шанувальників оригінальної трилогії «Пірати Карибського моря» збулася! Кіра Найтлі все-таки повернеться в образі бравої Елізабет Свонн в п'ятому фільмі про пригоди капітана Джека Горобця (Джонні Депп), як показує новий японський трейлер. Разом з нею тут з'являється і Орландо Блум. Невже ця трійця возз'єднається?

Чекати на прем'єру «Піратів Карибського моря: Помста Салазара», де ми познайомимося з дорослим сином Елізабет та Вілла Тернера у втіленні Брентона Твейтса, залишилося трохи більше місяця, і ми вже рахуємо до неї дні.

4 квітня 2017,  15:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятому фільмі франшизи «Пірати Карибського моря» з'являться нові монстри — акули-привиди, якими керуватиме зловісний капітан Салазар (Хав'єр Бардем). І нове промо-відео ближче знайомить нас з ними.

Перший ТБ-ролик «Піратів Карибського моря: Помста Салазара» з Джонні Деппом і Орландо Блумом дивіться тут.

7 березня 2017,  14:56 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо перший трейлер екшна «Секретний агент» з Нумі Рапас, Тоні Коллетт, Орландо Блумом, Майклом Дугласом і Джоном Малковічем, який вийде в кінотеатрах України з 27 квітня.

Терористична група планує масштабну біологічну атаку на Лондон. Їм вдається захопити агента ЦРУ і отримати доступ до секретної інформації, яка ставить під загрозу життя всіх жителів мегаполісу. Щоб запобігти трагедії, команда досвідчених агентів продумує план звільнення колеги та порятунку Лондона.

12 лютого 2017,  13:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нумі Рапас і Орландо Блум знялися в шпигунському екшені «Таємний агент», де зіграли двох агентів, які повинні розкрити змову і врятувати Лондон від біологічної атаки терористів, поки на них полюють наймані вбивці. Разом з ними у фільмі з'являться Тоні Коллетт, Джон Малкович та Майкл Дуглас.

В український прокат «Таємний агент» вийде 20 квітня.

6 лютого 2017,  13:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий український трейлер пригодницького фентезі «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки», де повертаються давні герої франшизи Вілл Тернер у втіленні Орландо Блума і Барбосса у виконанні Джеффрі Раша. І, нарешті, ми бачимо трохи Джека Горобця Джонні Деппа, пошуки якого наполегливо продовжує моторошний капітан Салазар, якого грає Хав'єр Бардем, з командою своїх живих мерців.

Попередній тизер, де був представлений син Вілла Тернера, дивіться тут.

27 серпня 2014,  03:18 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Свіжий і ексклюзивний дубльований трейлер кримінального трилера з Орландо Блумом і Форестом Уїтакером в головних ролях тільки для користувачів KinoFilms.ua! laugh

У Південній Африці, де ще панує апартеїд, два поліцейських розшукують вбивцю молодої дівчини в негритянських гетто і у фешенебельних районах Кейптауна. Це розслідування переверне життя героїв і змусить їх боротися зі своїми внутрішніми страхами.

В кінотеатрах України і Росії з 25 вересня.

2 квітня 2013,  16:04 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Орландо Блум в шокуючій драмі про те, як любов породжує зло. Молодий лікар (Орландо Блум) намагається справити хороше враження на своє начальство і колег. Але коли в лікарню потрапляє 18-річна красуня з інфекцією нирок (Райлі Кеох), він перестає грати за правилами і йде на злочин, щоб залишити дівчину в лікарні на довгий термін. Брехня породжує брехню, і події швидко виходять з під контролю амбітного лікаря. Настає час відповідати за свої вчинки.

У кінотеатрах України і Росії з 4 квітня.