Новини про серіал (1963 – 1989)

25 листопада 2022,  23:30 | Новини серіалів

На честь річниці культового серіалу «Доктор Хто», що розповідає про подорожі у просторі та часі, компанія BBC опублікувала в соцмережах нові промо-фотографії за участю Чотирнадцятого Доктора у втіленні Девіда Теннанта.

Читати далі...
5 листопада 2022,  18:51 | Новини серіалів

Він так сильно не хотів йти, тому вирішив знову повернутися! Новий спецвипуск культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» показав регенерацію Тринадцятої і здивував глядачів поверненням Девіда Теннанта в новій ролі.

Читати далі...
5 жовтня 2022,  01:20 | Новини серіалів

Вже цього місяця вийде новий спецвипуск культового науково-фантастичного серіалу про подорожі у часі та космосі «Доктор Хто», який стане фінальною пригодою Тринадцятої інкарнації Доктора у втіленні Джоді Віттакер.

Читати далі...
2 грудня 2019,  22:03 | Новини серіалів

Нам обіцяли, що 12 сезон науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» прибуде на початку 2020 року, і нас не обдурили його прем'єра відбудеться 1 січня. А ви готові почати новий рік з подорожей по іншим планетам?

Трейлер показує нові кадри майбутніх пригод легендарної Володарки часу Доктора (Джоді Віттакер) та її трьох друзів-землян Раяна (Тосін Коул), Яс (Мандіп Гілл) та Грема (Бредлі Волш), поки головна героїня драматично повторює за кадром, залишаючи комусь повідомлення: «Криза... велика криза... серйозна криза... велика серйозна криза... Цілую.» Щось йде за нею, але її вірні друзі не збираються тікати, а будуть стояти поруч з нею до кінця.

Серіал «Доктор Хто» вперше вийшов на екрани у 1963 році і з тих пір став культовим в усьому світі. Цього року він відсвяткував своє 56-річчя, що робить сагу про Доктора найбільш довготривалим науково-фантастичним серіалом всіх часів.

20 червня 2017,  17:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ера Пітера Капальді в «Докторі Хто» добігає кінця і завершиться одна двосерійкою, перша частина якої називається «Будьте вічні наші життя», де разом з Доктором повернуться відразу два найбільших лиходія серіалу — Міссі (Мішель Гомес) та Майстер (Джон Сімм). А також Володареві часу доведеться зіткнутися тут з давніми ворогами з класичної епохи — кіберлюдьмі з планети Мондас.

Прем'єра серії, режисером якої виступила Рейчел Талалей, яка також працювала над «Шерлоком» і «Флешем», відбудеться в суботу, 24 червня.