Оновлення (2017 – 2023)

29 вересня 2017,  18:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Історія Арчі (Кей Джей Апа), Вероніки (Каміла Мендес), Бетті (Лілі Рейнхарт) та Джагхеда (Коул Спроус) продовжується в свіжому промо-ролику 2 сезону серіалу «Рівердейл». А в кінці відео нам показують підключеного до апаратів життєзабезпечення Фреда (Люк Перрі), і як засмучений Арчі дзвонить з лікарні своїй мамі Мері (Моллі Рінгуолд) й каже їй, що у них проблеми.

Новий трейлер 2 сезону дивіться тут. Його прем'єра відбудеться 11 жовтня.

14 вересня 2017,  20:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

2 сезон хітової драми «Рівердейл» отримав новий трейлер, де є багато інтриги і багато неону. Арчі (Кей Джей Апа) вважає, що мотивом злочинця, який стріляв у Фреда (Люк Перрі), було зовсім не пограбування, адже в цьому містечку люди люблять тримати злість. Відео також показує поцілунки Арчі з Веронікою (Каміла Мендес) під душем та Бетті (Лілі Рейнхарт) з Джагхедом (Коул Спроус) не під душем. А Шеріл (Меделін Петш) тут сексуально дефілює по лікарні.

«Рівердейл» повертається на екрани 11 жовтня. Якщо не боїтеся спойлерів, то фото зі зйомок 2 сезону ви знайдете в нашій галереї.

27 липня 2017,  19:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер 2 сезону серіалу «Рівердейл» обіцяє багато драми. Арчі (Кей Джей Апа) приводить до лікарні свого пораненого батька (Люк Перрі) та розповідає своїм друзям Вероніці (Каміла Мендес), Бетті (Лілі Рейнхарт) й Джагхеду (Коул Спроус), що Фреда підстрелив в закусочній Pop's якийсь чоловік в капюшоні. А в кінці з'являється Шеріл (Меделін Петш), яка запевняє свою перебинтовану мати Пенелопу (Наталі Болтт), що все теперь буде інакше.

Веселі фото каста з Comic-Con ви знайдете в нашій галереї. Серіал повертається 11 жовтня.

28 січня 2017,  20:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні відбулася прем'єра нової підліткової драми від каналу The CW «Рівердейл», що є екранізацією коміксів про тінейджера Арчі Ендрюса, який живе в загадковому місті Рівердейл. Пропонуємо подивитися з її першої серії кумедний фрагмент, де Бетті (Лілі Рейнхарт) та Кевін (Кейсі Котт) оцінюють Арчі (Кей Джей Апа), який помітно підкачався за літо.

Наступна серія 1 сезону «Рівердейлу» вийде 2 лютого.

26 грудня 2016,  14:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW поділився повноцінним трейлером своєї нової детективної драми «Рівердейл», заснованої на коміксах про пригоди Арчі та його друзів. Події цієї історії розгортаються в невеликому містечку, де все начебто ідеально, але ніщо не є таким, яким здається на перший погляд.

Прем'єра серіалу, де також зіграють Люк Перрі з «Беверлі-Хіллз 90210» та Локлін Манро з «Зачарованих», відбудеться 26 січня.