Новини серіалів про (2003 – ...)

30 серпня 2019,  13:09 | Новини серіалів

Промо-ролик прем'єрної серії 17 сезону знаменитої детективної драми «Морська поліція: Спецвідділ» показує повернення персонажа, якого ми думали, що вже більше не побачимо.

На початку промо Нік (Вілмер Вальдеррама) нагадує нам, що Зіва (Коте де Пабло) мертва, але ось вона з'являється цілком живою і здоровою і приходить в гості до Гіббса (Марк Гермон). Гіббс радий цьому, але незабаром на нього здійснюється замах, і коли їм вдається утекти, Зіва розповідає йому, що «є жінка, яка хоче її смерті, а тепер вона полює і на нього».

Прем'єра 17 сезону «Морської поліції» відбудеться 24 вересня.

27 травня 2019,  23:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Морська поліція» Полі Перретт вирушила підкорювати світ комедії в першому трейлері нового американського ситкому «Broke».

Комедійний серіал «Broke» («На мілині») буде слідувати за матір'ю-одиначкою Джекі (Полі Перретт), яка живе в небагатому передмісті. Одного разу до неї в гості заявляються її сестра Елізабет (Наташа Леджеро), яку вона давно не бачила, дуже багатий чоловік сестри Хав'єр (Хайме Каміль) та вірний асистент/водій/друг Хав'єра Луїс (Іззі Діаз). У них виникли фінансові проблеми, і вони вирішують трохи пожити в будинку Джекі. Що може піти не так?

Прем'єра ситкому «Broke» відбудеться пізніше в 2019 році.

20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...