Новини фільмів про (2017 – 2019)

5 липня 2020,  02:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Еллен Керас зніме біографічну драму про військову кореспондентку часів Другої світової війни, головну роль в якій виконає лауреатка премії «Оскар» Кейт Вінслет.

Читати далі...
26 лютого 2020,  15:14 | Новини фільмів

Зірка серіалів «Легіон» і «Абатство Даунтон» Ден Стівенс знову страждає від галюцинацій в трейлері комедійного фільму «Колишня з того світу». Але, принаймні, тепер це веселі галюцинації.

Британська кінострічка «Колишня з того світу» є адаптацією п'єси Ноела Коварда, яку зняв режисер Едвард Голл. Вона слідує за письменником Чарльзом Кондоміном (Стівенс), який переживає творчу кризу. Бажаючи знайти нову тему для сценарію, він разом з дружиною Рут (Айла Фішер) відправляється на спіритичний сеанс відомого медіума мадам Аркати (Джуді Денч). І та, до загального збентеження, викликає з того світу першу дружину Чарльза Ельвіру (Леслі Манн). Ельвіра надихає Чарльза, але Рут не в захваті від такого любовного трикутника з привидом.

Зараз Стівенса можна побачити на великому екрані в пригодницькому фільмі «Поклик пращурів» разом з легендарним Гаррісоном Фордом. Світова прем'єра комедії «Колишня з того світу» відбудеться у травні.

17 червня 2019,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося українські трейлери мультфільмів «Крижане серце 2» і «Уперед», горора «Доктор Сон», мелодрами «Дощовий день у Нью-Йорку» і фільму «План втечі 3», а також нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» та бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...
13 травня 2019,  21:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому», фільмів жахів «Воно 2» і «Хижаки», бойовика «Джон Уік 3», а також дубльовані трейлери комедійної драми «Річард говорить „Прощавай“» та біографічної мелодрами «Віта і Вірджинія».

Читати далі...
9 лютого 2019,  01:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Легіон» і «Парки і зони відпочинку» Обрі Плаза дарує своєму сину вбивчу іграшку в першому трейлері фільму жахів «Дитячі ігри».

Горор режисера Ларса Клевберга ґрунтується на класичному слешері 1988 року «Дитячі ігри», який заснував відому франшизу жахів про ляльку-маніяка Чакі. Він розповість про те, як молода мати Карен Берклі (Плаза) вирішує подарувати своєму синові Енді (Гебріел Бейтман) на день народження нову популярну іграшку від корпорації Kaslan, і незабаром ця лялька оживає та відправляється всіх убивати.

Прем'єра «Дитячих ігор» відбудеться влітку. У фільму поки немає дати виходу в український прокат, стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

19 вересня 2018,  15:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Легіон» Ден Стівенс бореться з небезпечним культом в офіційному трейлері горор-трилера «Апостол».

Сюжет фільму розгортається в 1905 році, коли Томас Річардсон (Стівенс) відправляється на віддалений острів, щоб врятувати свою сестру, яку викрав загадковий релігійний культ і тепер вимагає викуп за її безпечне повернення. Незабаром стає ясно, що культ пошкодує про той день, коли він зв'язався з Томасом, оскільки чоловік має намір вивести на світло всі секрети і брехню, на яких побудована ця громада.

Главу культу втілює номінант на премію «Золотий глобус» Майкл Шин.

На Netflix новий трилер режисера Гарета Еванса, який прославився завдяки фільмам «Рейд» і «Рейд 2», стане доступний для перегляду 12 жовтня.

18 серпня 2018,  02:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки серіалу «Легіон» Обрі Плаза і Джемейн Клемент возз'єднуються в трейлері божевільної комедії «Вечір з Беверлі Лафф Лінн».

Нещасливий шлюб Лулу Денжер (Плаза) з Шейном Денжером (Еміль Хірш) опиняється в небезпеці, коли в місто прибуває загадковий чоловік з минулого Лулу, щоб виступити на події під назвою «Вечір з Беверлі Лафф Лінн: Тільки одна чарівна ніч», і дівчина готова на все, щоб туди потрапити.

Роль таємничого Беверлі Лаффа Лінна виконує Крейг Робінсон.

Комедія Джима Хоскіна була представлена на початку року на кінофестивалі «Санденс». У світовий прокат фільм вийде у жовтні.

18 березня 2018,  20:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери блокбастера «Месники: Війна нескінченності», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» і мультфільма «Ґрінч», а також свіжі трейлери до фантастичних картин «Ремпейдж» і «Першому гравцю приготуватися».

Читати далі...
11 березня 2018,  19:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжі українські трейлери до очікуваних картин «Дедпул 2», «Мері Поппінс повертається» і «Грінч — викрадач Різдва», а також нові трейлери майбутніх сезонів серіалів «Легіон», «Люк Кейдж» і «Картковий будиночок».

Читати далі...
26 лютого 2018,  02:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дуйэн Джонсон заговорил на японском языке в новом трейлере фантастического боевика «Рэмпейдж», а также на прошлой неделе вышли свежие трейлеры к фильмам «Мария Магдалина», «Аутсайдер», «Красотка на всю голову» и ко 2 сезону сериала «Джессика Джонс».

Читати далі...