Новини про серіал (2016 – 2017)

16 січня 2020,  20:19 | Новини серіалів

Другий трейлер очікуваного серіалу про дуже холодне антиутопічне майбутнє «Крізь сніг» запрошує вас на борт надшвидкісного потягу «Сноупірсер», на борту якого воюють залишки людства.

Події футуристичного трилера від творця серіалу «Темне дитя» Грема Менсона, який ґрунтується на однойменному фільмі 2013 року, розгортаються через 7 років після того, як наша планета перетворилася на замерзлу пустку. Героями серіалу «Крізь сніг» виступають 3 000 людей, що залишилися в живих і тепер населяють великий поїзд «Сноупірсер», що постійно мчить вперед. І в його вагонах щоденно розігруються класова війна, соціальна несправедливість та боротьба за виживання.

Головні ролі в цій антиутопії виконують лауреатка премії «Оскар» Дженніфер Коннеллі та Девід Діггс з серіалу «Відрив». Наприкінці трейлер повідомляє, що прем'єра серіалу «Крізь сніг» відбудеться 31 травня.

24 серпня 2016,  14:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На Netflix вийшов новий музично-драматичний серіал «Вiдрив», що розповідає про дике життя групи підлітків в Бронксі в кінці 1970-х. Одним з його творців є Баз Лурман, знявший кінофільми «Мулен Руж» і «Великий Гетсбі», кожен з яких отримав по 2 «Оскари».

18 січня 2016,  12:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix підтвердив, що приватний детектив з надздібностями і важким алкоголізмом Джессіка Джонс повернеться з новими серіями, і повідомив дати виходу кількох нових і повернення старих серіалів.

Читати далі...