Новини серіалів про (2016 – ...)

11 серпня 2022,  16:17 | Новини серіалів

Якщо вам потрібен був знак, щоб нарешті подивитися культовий науково-фантастичний серіал «Дивні дива», який одразу після своєї прем'єри став всесвітнім феноменом, то ось він платформа Netflix зробила до нього український дубляж.

Читати далі...
1 липня 2022,  18:23 | Новини серіалів

Ще одним підтвердженням, що науково-фантастичний серіал братів Даффер «Дивні дива» є головним хітом платформи Netflix, стало те, що прем'єра його нових серій призвела до технічних проблем, адже платформа просто не витримала такого ажіотажу.

Читати далі...
21 червня 2022,  19:30 | Новини серіалів

Відважні захисники Гокінса готуються до епічної битви з потойбічним монстром у новому трейлері 4-го сезону хітового серіалу Netflix «Дивні дива», присвяченому його двом фінальним серіям. Вони йтимуть 1 годину 25 хвилин та 2 години 30 хвилин відповідно, тобто будуть двома повнометражними фільмами.

Читати далі...
11 червня 2022,  13:46 | Новини серіалів

Вже подивилися першу частину 4 сезону мегапопулярного серіалу від Netflix та братів Даффер «Дивні дива» і хочете ще? Не хвилюйтесь, новий тизер нагадує, що прем'єра його фінальних серій відбудеться вже 1 липня.

Читати далі...
24 травня 2022,  15:04 | Новини серіалів

Ми так довго чекали і, нарешті, дочекалися! Вже цієї п'ятниці, 27 травня, платформа Netflix порадує нас першою порцією серій 4-го сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Дивні дива», про що нам видовищно нагадує новий трейлер.

Читати далі...
12 квітня 2022,  20:01 | Новини серіалів

«Час настав. Побачимося на іншому боці». З такими словами стримінгова платформа Netflix поділилася сьогодні повноцінним трейлером 4-го сезону свого хітового науково-фантастичного серіалу «Дивні дива» («Stranger Things»).

Читати далі...
21 вересня 2020,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій серії 2 сезону супергеройського серіалу «Хлопаки» наша брава команда зіткнеться з новим небезпечним супертерористом, яку в мережі вже порівнюють з Одинадцять з серіалу «Дивні дива».

Читати далі...
26 травня 2020,  14:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стрімінговий сервіс Netflix представив тизер-трейлер 3 сезону німецького науково-фантастичного трилера «Темрява» («Пітьма»), який повідомляє, що його фінальні серії вийдуть на екрани через місяць, 27 червня.

Читати далі...
1 квітня 2020,  19:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Занадто багато пари, занадто багато пари!» Зірки горора «Воно» Софія Лілліс і Вайатт Олефф відриваються в новому закулісному відео серіалу «Мені це не подобається», що показує невдалі дублі 1 сезону.

Читати далі...
14 лютого 2020,  18:52 | Новини серіалів

Ось так сюрприз! Свіжий тизер 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Дивні дива» відправляє глядачів в засніжену Росію і розкриває, що Джим Гоппер насправді живий!

Щойно стримінговий сервіс Netflix опублікував в Інтернеті валентинку для всіх шанувальників серіалу «Дивні дива», яку назвав «З Росії з любов'ю...». Відео відправляє нас далеко на північ, де під наглядом російських солдатів чи то ув'язнені, то чи каторжники на морозі будують залізницю. У кінці тизера один з каторжників повертається до камери обличчям і це сам Джим Гоппер (Девід Гарбор), правда, вже поголений налисо. Що з ним трапилося, дізнаємося з виходом нових серій, у яких поки немає дати прем'єри.

До речі, в квітні Гарбор зіграє російського суперсолдата Олексія Шостакова, також відомого як Червоний вартовий, в супергеройському фільмі «Чорна вдова». Так що даний тизер цілком вписується у всесвіт Marvel.

1 лютого 2020,  17:11 | Новини серіалів

У четвер канал HBO опублікував перший трейлер свого нового міні-серіалу «Змова проти Америки», головну роль в якому виконує номінантка на премію «Оскар» та зірка серіалу «Дивні дива» Вайнона Райдер.

Новий міні-серіал від творця «Прослушки» Девіда Саймона буде адаптацією роману Філіпа Рота і покаже альтернативну історію США, коли на виборах 1940 року президентом країни стає не Франклін Д. Рузвельт, а відомий льотчик Чарльз Ліндберг, який симпатизує Німеччіні та Адольфу Гітлеру. Очима єврейської сім'ї робітничого класу з Нью-Джерсі ми бачимо, як США звертається до фашизму і множить антисемітизм і расизм Третього Рейху.

Разом з Райдер в «Змові проти Америки» зіграють Джон Туртурро, Зої Казан та Морган Спектор. У кінці трейлер розкриває, що прем'єра серіалу відбудеться 16 березня.

1 жовтня 2019,  00:22 | Новини серіалів

Це офіційно! Хітовий науково-фантастичний серіал «Дивні дива» («Дуже дивні справи») повернеться з 4 сезоном, повідомляє його свіжий атмосферний тизер.

Серіал братів-сценаристів Метта і Росса Дафферів слідує за групою юних друзів з маленького містечка Гоукінс, Індіана, де частенько відбуваються дивні речі. У фіналі 3 сезону Джойс (Вайнона Райдер), Джонатан (Чарлі Гітон), Вілл (Ноа Шнапп) та Одинадцять (Міллі Боббі Браун) зібрали речі, попрощалися з друзями та поїхали з рідного містечка. І тизер наступного сезону нам нагадує, що «ми більше не в Гоукінсі». Цікаво, куди доля закине героїв тепер? У будь-якому випадку темні сили їх так просто не відпустять.

Прем'єру 3 сезону «Дивних див» шанувальники очікували майже два роки, поки вона нарешті не відбулася в липні 2019. Коли вийде 4 сезон, поки не повідомляється, але сподіваємося, що швидше, ніж за два роки.

21 червня 2019,  17:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Одинадцять думала, що закрила портал назавжди, але монстри все одно прорвалися в наш світ, як показує фінальний трейлер 3 сезону хітового фентезійного серіалу від Netflix «Дивні дива».

Події 3 сезону відправлять нас у спекотне літо 1985 року. Діти Гоукінса знаходяться на літніх канікулах і зависають в новому модному торговому центрі. Кохання не обходить їх стороною і ускладнює динаміку групи, тому юним героям доведеться з'ясувати, як стати старшими і зберегти дружбу. Тим часом над містом нависає небезпека, і Одинадцять (Міллі Боббі Браун), Майк (Фін Вольфхард), Макс (Седі Сінк), Дастін (Гейтен Матараццо), Вілл (Ний Шнапп) та Лукас (Калеб Маклафлін) відкривають, що зло ніколи не зникає. Героям потрібно об'єднатися і забути про страх, щоб вижити в майбутній епічній битві.

Нові серії серіалу «Дивні дива» вийдуть 4 липня.

21 травня 2019,  01:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Біллі Гарґроув стає зіркою громадського басейну в дуже жаркому фрагменті 3 сезону науково-фантастичного серіалу «Дуже дивні справи».

Ласкаво просимо в громадський басейн вигаданого містечка Гоукінс, Індіана, де періодично відбуваються дуже дивні речі. Події 3 сезону будуть розвиватися влітку 1985 року, яке видалося дуже жарким, судячи з даного відео. У ньому підтягнутий Біллі Гарґроув (зірка «Могутніх рейнджерів» Дакре Монтгомері), зведений старший брат Макс (Седі Сінк), заступає на свою зміну в якості рятувальника в басейні, чим змушує запітніти сонцезахисні окуляри всіх дам, які приймають там сонячні ванни, включаючи місіс Вілер (Кара Буоно).

Дивіться також офіційний трейлер 3 сезону серіалу «Дуже дивні справи», прем'єра якого відбудеться 4 липня.

20 березня 2019,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жителів нашого улюбленого містечка Гоукінс чекає одне спекотне і небезпечне літо в 3 сезоні популярного науково-фантастичного серіалу «Дуже дивні справи».

Майк (Фінн Вольфхард), Одинадцять (Міллі Боббі Браун), Макс (Седі Сінк), Дастін (Гейтен Матараццо), Вілл (Ной Шнапп) та Лукас (Калеб МакЛафлін) подорослішали і тепер зависають у новому модному місці Гоукінса торговому центрі Старкоурт, де є все, чого тільки може побажати молодь у 1985 році. Але крім магазинів і прилавків з морозивом, де тепер працює Стів (Джо Кірі), в його нових коридора ховається щось кровожерне жахливий монстр, з яким незабаром доведеться битися юним героям.

В трейлері звучить легендарна пісня рок-групи The Who «Baba O'Riley».

Нові серії «Дуже дивних справ» стануть доступні для перегляду 4 липня.