Новини фільмів про (2003 – ...)

23 травня 2019,  03:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після того як дебютний фрагмент супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» був показаний на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі», він опинився в мережі, і тепер ми всі можемо його подивитися.

У своєму другому сольнику Пітер Паркер (Том Голланд) їде разом зі своїм класом до Європи, і у Венеції під час екскурсії на них нападає гігантський водяний монстр Гідрамен. Поки Пітер намагається збагнути, як його павутина допоможе в боротьбі з водою, з нізвідки з'являється загадковий Містеріо (Джейк Джилленхол), який заспокоює монстра за допомогою магії.

Дивіться також другий український трейлер «Людина-павук: Далеко від дому», який дозволяє ближче познайомитися з Містеріо. У кіно з 4 липня.

9 травня 2018,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Вуді Гаррельсон представив вчора новий фрагмент фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія» на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі».

У спін-оффі «Зоряних воєн» Гаррельсон втілює злочинця Тобіаса Беккета, який під час царювання Галактичної Імперії стане ментором Хана Соло (Олден Еренрайк). В даному відео Хан підкрадається до Беккета та його суворої соратниці Вел (Тенді Ньютон), які розробляють план, й розкриває їх маскування, кажучи, що вони вдягли чужу імперську форму, а насправді є злодіями, які викрадають й продають обладнання. І Хан хоче до них приєднатися.

Перший фрагмент «Соло» показав погоню за участю «Тисячолітнього сокола». У кіно фільм Рона Ховарда виходить 24 травня, і ви вже можете придбати квитки на сеанси «Соло. Зоряні війни: Історія» на нашому сайті.

5 грудня 2017,  02:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь старту промо-туру фільму «Зоряні війни: Останні джедаї» Джиммі Кіммел вирішив присвятити цій мегапопулярной франшизі одну веселу рубрику свого шоу під назвою «Непотрібна цензура».

У ній деякі слова в репліках Хана Соло (Гаррісон Форд), Люка Скайуокера (Марк Хемілл), Обі Вана (Алек Гіннесс), Йоди (Френк Оз) і Дарта Вейдера (Джеймс Ерл Джонс) з класичних та Фінна (Джон Бойега) з Рей (Дейзі Рідлі) з нових «Зоряних воєн» були замінені на звук «пі», який начебто перекриває нецензурний вислів. Цензура не обійшла стороною і невинних дроїдів C-3PO (Ентоні Деніелс), R2-D2 (Кенні Бейкер) та K-2SO (Алан Тьюдік) з торішнього спін-оффу; а джедайського мечі під час драматичного поєдинку Люка і його батька були замальовані квадратиками, що зробило їх зброю схожою на... загалом, дивіться самі.

Українська прем'єра восьмого епізоду «Зоряні війни: Останні джедаї» відбудеться 14 грудня.

5 листопада 2016,  16:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Пятидесяти оттенков серого» Джейми Дорнан ответил на слухи о том, что в одном из сиквелов его решили заменить на Иэна Сомерхолдера.

Читати далі...