Новини про серіал (2020 – ...)

27 жовтня 2020,  14:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix представила повноцінний трейлер свого очікуваного міні-серіалу «Селена» про знамениту латиноамериканську співачку, роль якої виконує зірка серіалу «Ходячі мерці» Крістіан Серратос.

Читати далі...
6 жовтня 2020,  23:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кожна легенда починається з мрії. Стримінгова платформа Netflix поділилася сьогодні новим чарівним тизером біографічного серіалу «Селена», прем'єра якого відбудеться на початку зими, 4 грудня.

Читати далі...
12 березня 2020,  15:45 | Новини серіалів

Зірка хітового серіалу про зомбі «Ходячі мерці» Крістіан Серратос перетворюється на легендарну співачку Селену Кінтанілью-Перес в першому тизері біографічного міні-серіалу від Netflix «Селена».

Біографічна драма розповість про особисте життя і стрімкий злет до слави латиноамериканської співачки Селени, яка прожила дуже недовге, але яскраве життя. Вона виступала в жанрі техано, який в 80-х роках все ще вважався чоловічим. Але Селена не здавалася і показала всьому світу силу свого голосу. На жаль, у віці 23 років молоду співачку застрелила її подруга і колишній менеджер, яку після засудили до 30 років позбавлення волі. Батька Селени втілить зірка «Відчайдушних домогосподарок» Рікардо Чавіра.

Раніше Селену на екрані зіграла Дженніфер Лопез у фільмі 1997 року. Прем'єра міні-серіалу «Селена» очікується пізніше в 2020 році.