Новини фільмів про (2008 – 2013)

24 вересня 2019,  19:58 | Новини фільмів

Всього через добу після презентації першого погляду на Аарона Пола у повнометражному продовження культового серіалу «Пуститися берега» у вигляді того напруженого тизера Netflix опублікував його повноцінний трейлер.

Кримінальна драма Вінса Гіллігана «El Camino: Пуститися берега» покаже повернення на екрани знаменитого Джессі Пінкмана (Аарон Пол), якому після кривавого фіналу серіалу все-таки вдалося втекти від банди Джека Велкера. Тепер він змушений ховатися від поліції, викрадачів і свого минулого й придумати, куди йому рухатися далі.

На Netflix реліз фільму «Пуститися берега», де компанію Полу складуть Чарльз Бейкер та Метт Джонс, відбудеться 11 жовтня.

23 вересня 2019,  16:25 | Новини фільмів

Аарон Пол повертається в образі Джессі Пінкмана в новому тизері кримінальної драми «El Camino: Пуститися берега», продовження хітового серіалу «Пуститися берега», за гру в якому він отримав 3 премії «Еммі».

Після того як йому вдалося втекти від Джека Велкера і його банди, Джессі Пінкман намагається не потрапити до рук поліції і сховатися від свого внутрішнього безладу. У новому тизері Джессі сидить вночі в машині посеред долини і з тривогою слухає новини по радіо, де розповідають про те, як поліція виявила 9 тіл з численними кульовими пораненнями, які завдав кулемет (вигадка Волтера Вайта). Наприкінці ведучий новин додає, що поліція шукає підозрюваного, який втік з місця злочину.

Прем'єра фільму «El Camino: Пуститися берега» в Інтернеті відбудеться 11 жовтня.