Новини про серіал (2018 – ...)

8 червня 2020,  15:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився веселим та сонячним трейлером італійської романтичної комедії «Під сонцем Річчоне», яка відправить нас разом з групою студентів на Адріатичне узбережжя.

Читати далі...
10 листопада 2018,  03:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер нового драматичного серіалу «Бейбі» («Baby»), який покаже скандальне життя багатих італійських підлітків в дусі «Пліткарки».

«Бейбі» буде історією про дорослішання, яка досліджує непоказані життя римських підлітків. Частково ґрунтуючись на скандалі з неповнолітніми повіями в Римі, серіал слідує за групою тінейджерів, поки вони кидають виклик суспільству і знаходяться в пошуках ідентичності та незалежності на тлі забороненого кохання, сімейного тиску і спільних секретів.

Чи не нагадує вам головна героїня Серену ван дер Вудсен, яку в «Пліткарці» грала Блейк Лайвлі?

Прем'єра серіалу «Бейбі», центральних героїнь якого втілюють актриси Бенедетта Поркаролі і Аліче Пагані, відбудеться 30 листопада.

29 вересня 2018,  18:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився загадковим тизером свого нового драматичного серіалу «Бейбі» («Baby»), який розповість про життя і проблеми дорослішання італійських підлітків в Римі.

Тизер показує головну героїню у втіленні актриси Бенедетти Поркаролі, яка сидить вдома перед дзеркалом і перевіряє повідомлення в смартфоні. Раптом жовте світло в її кімнаті змінюється на фіолетове, і під пісню «Girls Just Want to Have Fun» («Дівчата просто хочуть повеселитися») дівчина розпускає своє волосся і фарбує губи, після чого вона загадково посміхається своєму відображенню.

Прем'єра серіалу «Бейбі» відбудеться 30 листопада.