Новини про серіал (2020 – ...)

25 грудня 2020,  20:30 | Статті

На цьому тижні в мережі з'явився трейлер українсько-американського горору «Пік страху», який вийде у кіно у січні. Головну роль в дебютному фільмі Станіслава Капралова зіграла 23-річна киянка Іванна Сахно, яка швидкими темпами будує кар'єру в Голлівуді, куди вона переїхала в 2013-му році.

Тому ми в Kinofilms.ua вирішили детально розібрати фільмографію перспективної українки, яка вже встигла заявити про себе в Голлівуді.

Читати далі...
16 листопада 2020,  23:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки за вікном туманна осінь, пропонуємо вам не нудьгувати і не піддаватися хандрі, а заварити чашку смачного чаю і поринути в захоплюючі історії, які можна розтягнути на цілий тиждень (а то й два, якщо дивитися по одній серії в день). Для цього ми підготували спеціально для вас добірку найцікавіших та найбільш інтригуючих міні-серіалів 2020 року.

Читати далі...
29 серпня 2020,  16:15 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

2020 рік з його масштабними пожежами і пандемією коронавірусу став випробуванням для всієї планети, всього людства, і актриса Зої Кравіц вирішила послати його біди куди подалі в стильному пості для соцмереж.

Читати далі...
18 січня 2020,  18:30 | Новини серіалів

Новий трейлер американського драматичного серіалу від Hulu «Фанатик» показує зірку серіалу «Велика маленька брехня» Зої Кравіц в образі власниці музичного магазину з розбитим серцем.

Ви готові до нової сучасної адаптації відомого роману Ніка Горнбі, який вже був перенесений на екран у фільмі 2000 року з Джоном К'юсаком? Серіал «Фанатик» («High Fidelity») буде слідувати за молодою жінкою на ім'я Роб (Кравіц), чия кар'єра, як вона сама заявляє в трейлері, залишає бажати кращого, оскільки вона «кинула коледж, розлучилася з хлопцем (Кінгслі Бен-Адір) і стала власницею непопулярного магазину вінілових платівок в Брукліні». Щоб встати на ноги, Роб переглядає свої минулі романтичні стосунки крізь призму музики і поп-культури, намагаючись подолати своє єдине справжнє кохання.

Прем'єра серіалу «Фанатик» очікується 14 лютого, так що нам усім буде над чим посміятися і поридати в День святого Валентина.

5 січня 2020,  18:05 | Новини серіалів

Зірка хітового драматичного серіалу «Велика маленька брехня» Зої Кравіц виконає головну роль в новому серіалі від Hulu «Фанатик».

Драматична комедія «Фанатик» («High Fidelity») буде новою адаптацією популярного роману Ніка Горнбі. Її головна героїня Роб (Кравіц) є власницею магазину вінілових платівок в Краун-Гайтс, кварталі Брукліна, який швидко розвивається. Вона переглядає свої минулі романтичні відносини крізь призму музики і поп-культури, намагаючись подолати своє єдине справжнє кохання.

Творцями серіалу виступають Сара Кусерка та Вероніка Вест. Його прем'єра відбудеться в День святого Валентина, 14 лютого.