Новини серіалів про (2019 – ...)

21 лютого 2020,  23:34 | Новини серіалів

Часом для пожежі потрібна всього одна іскра... Стримінговий сервіс Hulu готує екранізацію роману Селести Нг «Усюди жевріють пожежі» з Різ Візерспун і Керрі Вашингтон, і її повноцінний трейлер виглядає багатообіцяюче.

Події драматичного міні-серіалу «Усюди жевріють пожежі» розгортатимуться в 1990-х роках і покажуть життя декількох сімей в невеликому американському містечку Шейкер-Гайтс, яке на перший погляд є ідеальним для життя. Поки там не відбувається жахлива пожежа. Візерспун і Вашингтон грають двох матерів Єлену Річардсон та Мію Воррен, чиї долі тісно переплітаються, коли Єлена вирішує здати Мії та її дочці-підлітку квартиру. Незабаром Єлена зауважує, що Мія зберігає якусь жахливу таємницю, і вирішує дізнатися про неї всю правду.

Нещодавно Візерспун зіграла в хітових серіалах «Велика маленька брехня» і «Ранкове шоу», а також виступила продюсером серіалу «Сказати правду». Прем'єра її нового міні-серіалу «Усюди жевріють пожежі» відбудеться через місяць, 18 березня.

12 жовтня 2019,  21:50 | Новини серіалів

У кожної правди є свої наслідки. Стримінговий сервіс Apple TV+ показав офіційний трейлер свого нового детективного серіалу «Truth Be Told», головну роль у якому виконує лауреатка премій «Золотий глобус» і «Оскар» Октавія Спенсер.

Нова багатосерійна історія від продюсера серіалу «Гарна дружина» Нішель Д. Трамбл розповість про ведучу популярного подкасту про злочини Поппі Парнелл (Спенсер), яка знаходить нові докази по справі про вбивство, що зробило її національною сенсацією. Їй належить знову зіткнутися віч-на-віч з Ворреном Кейвом (зірка серіалу «Пуститися берега» Аарон Пол), якого вона можливо помилково допомогла відправити за ґрати 18 років тому. Її розслідування торкнеться сучасних проблем конфіденційності, медіа та расизму.

У серіалі також з'явиться зірка «Майстрів сексу» Ліззі Каплан, яка зіграє сестер-близнючок. Прем'єра серіалу «Truth Be Told» відбудеться 6 грудня.