Новини серіалів про (2020 – ...)

4 січня 2020,  23:40 | Новини серіалів

Ця команда не така проста, як може здатися на перший погляд. Компанія Amazon опублікувала в мережі офіційний трейлер свого нового серіалу «Мисливці» з лауреатом премії «Оскар» Аль Пачіно у головній ролі.

Серіал від продюсера Джордана Піла, у якого також є премія «Оскар», був натхненний реальними подіями, які відбулися в Нью-Йорку у 1977 році, і покаже, як різноманітна банда мисливців на нацистів під проводом Мейєра Оффермана (Аль Пачіно) розкриває, що сотні втікачів від правосуддя нацистів живуть в США. І вони вирішують зробити те, що зробив би крутий загін лінчувателів: вирушають в кривавий квест за помстою і правосуддям. Але незабаром вони виявляють далекосяжну змову і повинні боротися з часом, щоб перешкодити новим планам нацистів, які хочуть продовжити геноцид.

Разом з Аль Пачіно боротися з нацистами буде зірка франшизи «Персі Джексон» Логан Лерман. Прем'єра серіалу «Мисливці» відбудеться наприкінці зими, 21 лютого.

22 листопада 2019,  19:02 | Новини серіалів

Нацисти, тремтіть. Лауреат премії «Оскар» Аль Пачіно йде за вами в трейлері драматичного серіалу «Мисливці», яким сьогодні поділився стримінговий сервіс Amazon Prime Video.

Натхненний реальними подіями, серіал від продюсера Джордана Піла, який зняв відомі горор-трилери «Геть» і «Ми», слідує за різноманітною групою нацистських мисливців в 1977 році в Нью-Йорку під проводом Мейєра Оффермана (Аль Пачіно), які виявляють, що сотні втекли нацистів живуть в Америці. І тому вони роблять те, що зробив би будь-який загін лінчувальників: відправляються в кривавий квест у пошуках помсти і справедливості. Але незабаром вони виявляють далекоглядну змову і повинні боротися з часом, щоб перешкодити новим планам нацистів щодо геноциду.

Точної дати прем'єри у серіалу «Мисливці» поки немає, але вона відбудеться в 2020 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.