Новини про серіал (2019 – ...)

11 листопада 2022,  22:24 | Новини серіалів

На Netflix відбулася прем'єра п'ятого сезону мегапопулярного і часом скандального серіалу «Корона», що розповідає історію життя королеви Єлизавети II, і в ньому з'явилося багато відомих британських акторів, причому не тільки в ролях членів королівської родини, а і в ролях другорядних персонажів. Як, наприклад, колишній Шерлок Холмс та колишній Джеймс Бонд.

Читати далі...
17 червня 2020,  20:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Всього через тиждень після релізу першого трейлера 2 сезону супергеройського серіалу «Фатальний патруль» стримінговий сервіс DC Universe вирішив порадувати нас ще одним розширеним трейлером.

Читати далі...
17 червня 2020,  16:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 6 серії супергеройського серіалу «Старгьорл» нове Товариство Справедливості Америки вирушає на свою першу велику місію, яка, як «оптимістично» відзначає промо-ролик, може стати для них останньою.

Читати далі...
11 червня 2020,  16:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В офіційному трейлері 2 сезону супергеройського серіалу від DC «Фатальний патруль» наша дисфункціональна команда в одязі, що поєднується, намагається впоратися зі своїми силами і врятувати світ від загадкової дочки Шефа (чи врятувати її від її батька).

Читати далі...
1 червня 2020,  20:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Обережно, зараз буде холодно! Напередодні виходу 3 серії супергеройського серіалу «Старгьорл» знайомимося ближче з суперлиходієм Бурулькою з коміксів DC, чий повний костюм розкриває новий концепт-арт.

Читати далі...
24 травня 2020,  15:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Художник по костюмах серіалу «Старгьорл» Лаура Джин Шеннон поділилася крутим концепт-артом, який представляє робота С.Т.Р.А.Й.П.а в повний зріст.

Читати далі...
28 червня 2019,  00:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія DC представила новий промо-ролик свого супергеройського серіалу «Фатальний патруль», який представляє героїню Божевільну Джейн у втіленні багатогранної актриси Даян Герреро.

Божевільна Джейн або просто Кей Чалліс є центральною героїнею серіалу, однією з п'яти членів супергеройської команди Фатальний патруль, яку зібрав божевільний учений-ідеаліст (Тімоті Далтон). В Божевільній Джейн живе живе 64 різні особистості, кожна з яких володіє своєю особливою суперздібністю. Частину з них ви можете побачити у відео нижче.

Дебютний сезон серіалу «Фатальний патруль» виходив з лютого по травень і складається з 15 серій. Планується, що серіал повернеться з 2 сезоном, але дата його прем'єри поки не повідомляється.

23 червня 2019,  01:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився офіційний трейлер кримінального екшену «Killerman», головну роль у якому виконує зірка франшизи «Голодні ігри» Ліам Гемсворт.

Фільм сценариста та режисера Маліка Бейдера розповість про хлопця на ім'я Мо Даймонд (Ліам Гемсворт), який живе в Нью-Йорку і займається разом зі своїм другом відмиванням грошей. Прокинувшись після тяжкої аварії у лікарні з амнезією та кількома мільйонами вкрадених доларів готівкою і наркотиками, Мо повинен зрозуміти, хто він є, і знайти спосіб вижити, оскільки тепер на нього полюють всі брудні копи міста.

Світова прем'єра бойовика «Killerman», де також зіграє зірка супергеройського серіалу «Фатальний патруль» Даян Герреро, відбудеться у серпні.

18 квітня 2019,  14:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс DC Universe опублікував в мережі перший тизер свого нового науково-фантастичного серіалу з елементами фентезі та горора «Болотна тварюка», який представляє перший погляд на саму Болотну тварюку.

Читати далі...
19 лютого 2019,  00:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня студія Disney вразила глядачів новим тизер-трейлером свого фентезійного мюзиклу «Аладдін» і першим трейлером очікуваного мультфільму «Крижане серце 2», а також вийшли новий український ТБ-ролик супергеройського екшену «Капітан Марвел» і трейлери комедії «Шахрайки» та українських фільмів «Продюсер» і «Сквот32».

Читати далі...
16 лютого 2019,  21:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри свого нового супергеройського серіалу «Роковий патруль», яка відбулася 15 лютого, компанія DC представила його розширений трейлер, що йде 4,5 хвилини.

Спін-офф торішнього серіалу «Титани» розповість про пригоди однієї з найулюбленіших супергеройських команд Рокового патруля, куди входять Роботмен (Брендан Фрейзер), Еласті-вуман (Ейпріл Боулбі), Негатив Мен (Метт Бомер), Крейзі Джейн (Дайан Герерро) та Кіборг (Джоіван Вейд). Їх зібрав разом божевільний учений Найлс Колдер (Тімоті Далтон), відомий як просто Шеф. З кожним з цих супергероїв стався жахливий нещасний випадок, який наділив його чи її суперздібностями, але також залишив на тілі і в душі глибокі шрами. Розслідуючи дивні феномени, члени команди намагаються знайти свою мету в житті і впоратися зі своїм минулим.

1 сезон серіалу «Роковий патруль» складатиметься з 13 серій.

9 лютого 2019,  00:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія DC готує новий супергеройський серіал під назвою «Роковий патруль», де світ рятуватиме п'ятірка безстрашних, але вельми дивних індивідуумів.

Знайомтеся, Роботмен (Брендан Фрейзер), Еласті-вуман (Ейпріл Боулбі), Негатив Мен (Метт Бомер), Крейзі Джейн (Дайан Герерро) та Кіборг (Джоіван Вейд), і вони саме ті супергерої, які так потрібні цьому світу. Ними буде намагатися керувати божевільний учений-ідеаліст Найлс Колдер (Тімоті Далтон), відомий як просто Шеф, і їхнім новим завданням стає затримання суперлиходія Містера Ніхто (Алан Т'юдік).

«Роковий патруль», члени якого раніше з'являлися в серіалі «Титани», заступить на службу вже наступного тижня, 15 лютого.

24 грудня 2018,  23:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найгарячішими трейлерами минулого тижня виявилися перші трейлери науково-фантастичского екшену «Люди в чорному: Інтернешнл», фентезійного бойовика «Хеллбой» та української комедії «Свінгери 2», а також з'явилися нові трейлери супергеройських екшенів «Аквамен» і «Темний фенікс».

Читати далі...
21 грудня 2018,  20:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні католицького Різдва компанія DC поділилася першим тизером свого нового супергеройського серіалу «Роковий патруль», де його герої без особливого ентузіазму позують для святкової листівки.

«Роковий патруль», також відомий в українскому перекладі, як «Фатальний патруль» або «Горе-чати», буде спін-оффом серіалу «Титани», заснованого на коміксах DC, і розповість про пригоди божевільного вченого-ідеаліста Найлса Колдера (Тімоті Далтон) та його польової команди вигнанців, куди увійдуть Негатив (Метт Бомер), Еласті-гьорл (Ейпріл Боулбі), Роботмен (Брендан Фрейзер), Крейзі Джейн (Даян Герерро) та Кіборг (Джоіван Вейд).

Прем'єра серіалу «Роковий патруль» відбудеться 15 лютого 2019 року.