Новини про серіал (2018 – ...)

21 квітня 2020,  17:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий і одночасної зворушливий фрагмент американського ситкому «Самотні батьки», в якому героїня Лейтон Містер пускається берега в Лас-Вегасі... на восьмому місяці вагітності.

Читати далі...
2 квітня 2020,  20:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культового серіалу «Пліткарка» Лейтон Містер знову готується стати мамою. Батьком дитини є її чоловік Адам Броді, який відомий завдяки молодіжному серіалу «Самотні серця».

Читати далі...
5 вересня 2019,  19:02 | Новини серіалів

Шалена п'ятірка власників ірландського бару повертається в офіційному трейлері 14 сезону комедійного серіалу «У Філадельфії завжди сонячно», який був тричі номінований на престижну телепремію «Еммі».

Героями знаменитого серіалу Гленна Говертона і Роба МакЕлхенні виступають близнюки Денніс (Говертон) та Ді (Кейтлін Олсон), їх не менш дивакуватий батько Френк (Денні ДеВіто) та їхні друзі Чарлі (Чарлі Дей) і Мак (МакЕлхенні). Вони разом тримають ірландський бар у далеко не найкращому районі Філадельфії і постійно влипають в різні божевільні та смішні ситуації.

Нові серії ситкому «У Філадельфії завжди сонячно» стартують на американському телебаченні 25 вересня. У той же день відбудеться прем'єра 2 сезону комедійного серіалу «Самотні батьки».

5 вересня 2019,  15:18 | Новини серіалів

Лейтон Містер вчить нас жорсткої любові в промо-ролику 2 сезону свого ситкому «Самотні батьки», який повернеться на екрани 25 вересня.

Американський серіал «Самотні батьки» слідує за групою неодружених батьків, які допомагають одне одному ростити своїх 7-річних дітей, а також намагаються налагодити своє особисте життя. Вони зустрічають 30-річного Вілла Купера (Таран Кіллем), який нещодавно переїхав до їхнього міста і так старався присвячувати весь свій час дочки, що втратив себе в батьківстві. Нові друзі намагаються повернути його до світу дорослих і відправити на перше за 5 років побачення.

Ви також можете знати Містер за хітовим молодіжним серіалом «Пліткарка», де вона виконувала роль Блер Волдорф з Верхнього Іст-Сайду.

4 травня 2019,  18:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чоловік Лейтон Містер Адам Броді втілить у фінальній серії 1 сезону ситкому «Самотні батьки», де вона виконує головну роль, колишнього хлопця її героїні, який був в рок-групі.

Читати далі...
12 липня 2018,  23:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Пліткарки» Лейтон Містер повертається на телеекран в ситкомі «Single Parents», де зіграє матір-одиначку по імені Енджі.

Комедія «Single Parents» («Батьки-одинаки») буде слідувати за групою неодружених батьків, які допомагають один одному ростити своїх 7-річних дітей, а також намагаються налагодити своє особисте життя. Вони зустрічають 30-річного Вілла (Таран Кіллем), який нещодавно переїхав і так старався присвячувати весь свій час дочці, що втратив себе в батьківстві. Нові друзі, в числі яких Енджі (Містер), намагаються повернути його в світ дорослих і відправити на перше за 5 років побачення.

Прем'єра серіалу «Single Parents», де компанію Містер та Кіллему складуть Бред Геррет, Кімрі Льюїс та Джейк Чої, відбудеться восени або взимку.