Оновлення (2014)

7 грудня 2017,  01:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому промо-ролику 10 серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня» Сара (Кейті Лотц) приводить на борт свого мандруючого крізь простір і час корабля досвідченого чаклуна й експерта з окультизму Джона Костянтина (Метт Райан), у якого в 2014-2015 роках був особистий серіал. Але не всі в захваті від його прибуття, як, наприклад, Мік (Домінік Перселл).

Чи надовго затримається у них в гостях Костянтин, поки невідомо, але тепер у Легенд є постійна вакансія, адже в фіналі половини сезону команда попрощалася відразу з двома героями — Мартіном Штайном (Віктор Гарбер) і Джефферсоном Джексоном (Франц Драмех), які були Вогняним штормом.

«Легенди завтрашнього дня» повернуться в лютому 2018 року.

30 листопада 2017,  16:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Легенди відправляються в гості до вікінгів в 9 серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Розслідування анахронізму приводить команду супергероїв в поселення вікінгів в Новому Світі, де вони виявляють, що скандинави поклоняються одному артефакту як богу. Бажаючи не допустити того, щоб Америка нашого часу перетворилася на світ вікінгів, Сара (Кейті Лотц), Рей (Брендон Рут), Нейт (Нік Зано) і Ава (Джесс Макаллан) переодягаються в костюми давніх скандинавів і озброюються мечами. Згідно зі списком каста серії, в ній також повернуться Деміен Дарк (Ніл МакДонаф), Нора Дарк (Кортні Форд) та Джон Костянтин у втіленні Метта Райана.

Серія «Beebo The God Of War» («Бібо, бог війни») вийде на екрани 6 грудня за українським часом і буде фіналом половини сезону.

3 листопада 2015,  14:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вместе с трейлером к новой серии «Стрелы» появилось несколько десятков кадров, предоставляющих первый взгляд (со всех ракурсов) на появление в ней Константина из одноименного сериала.

Читати далі...