Новини серіалів про (2019 – 2023)

20 жовтня 2023,  17:58 | Новини серіалів

Ми всі добре знаємо, що Доктор обожнює плащі, і його п'ятнадцята регенерація не буде виключенням, як показує новий промо-кадр майбутніх серій серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...
16 липня 2023,  15:54 | Новини серіалів

Отіс вирішує почати навчання у новому коледжі, розкривши усім свою головну таємницю, як показує свіжий тизер хітової молодіжної драмеді від Netflix «Сексуальна освіта», фінальний сезон якої вийде 21 вересня.

Читати далі...
20 серпня 2022,  11:50 | Новини серіалів

На честь старту зйомок наступного сезону хітового серіалу «Сексуальна освіта» стримінгова платформа Netflix поділилася невеликим тизером та першими фотографіями, які розкривають, що до акторського складу серіалу приєднався зірка ситкому «Шіттс Крік» Ден Леві.

Читати далі...
12 лютого 2020,  14:22 | Новини серіалів

У понеділок компанія Netflix оголосила про продовження свого хітового молодіжного серіалу «Статеве виховання» на 3 сезон за допомогою цікавого тизера за участю директора Гроффа.

В даному відео директор Грофф (Алістер Петрі) приміряє на себе роль історика-мистецтвознавця, який проводить нам екскурсію «вишуканою галереєю» портретів з персонажами школи «Мундейл». На стінах ми можемо побачити портрети (вони ж постери 2 сезону) Отіса (Ейса Баттерфілд), Мейв (Емма МакКей), Еріка (Ншуті Гатва), Адама (Коннор Суінделлс) та Еймі (Еймі Лу Вуд), а наприкінці Грофф представляє портрет сексолога доктора Джин Мілберн (Джилліан Андерсон) і, зупинившись біля спільної картини Еріка і Адама, задається питанням, що ж чекає на них у майбутньому. Дізнаємося в новому сезоні.

Дата прем'єри 3 сезону драмеді «Статеве виховання» поки не повідомляється, але вона запланована на 2021 рік. Так що запасаємося терпінням і поки передивляємося 1 і 2 сезони.

17 січня 2020,  16:07 | Новини серіалів

Сьогодні, 17 січня, на стримінговому сервісі Netflix повертається популярний молодіжний серіал «Статеве виховання» з новими любовними проблемами, на честь чого в мережі з'явився його романтичний фінальний трейлер.

Слоган 2 сезону нагадує нам, що «життя буває важким, а кохання безладним». Зараз у сором'язливого старшокласника Отіса (Ейса Баттерфілд) все добре з його дівчиною Олою (Патрісія Еллісон), і вони готуються вперше зайнятися сексом, як раптом його світ перевертається з поверненням в школу його подруги Мейв (Емма МакКей), яка попрощалася з рожевим волоссям і стала шатенкою. Мейв закохана в Отіса і тримає це в таємниці, але, за порадою близької подруги, готується зізнатися йому в своїх почуттях. Як же він відреагує?

Настрій у фінальному трейлері 2 сезону задає пісня співака Haddaway «What Is Love?», адже саме в цьому питанні і намагаються розібратися наші герої.

7 січня 2020,  19:09 | Новини серіалів

Життя важке. Кохання безладне. Але безлад це нормально. Компанія Netflix нарешті поделилася офіційним трейлером 2 сезону свого популярного підліткового серіалу «Статеве виховання».

У нових серіях на незграбного старшокласника Отіса (Ейса Баттерфілд) очікує ще більше незграбних любовних пригод. Йому доведеться справлятися зі своїми нещодавно виявленими сексуальними прагненнями, щоб його відносини з Олою (Патрісія Еллісон) розвивалися, а також розібратися зі своїми напруженими відносинами з подругою Мейв (Емма МакКей), яка раптом стала брюнеткою. Тим часом його мама Джин (Джилліан Андерсон) вирішує зайнятися сексуальною освітою в школі, що ставить Отіса в незручне становище, а хворі учні звертаються до нього за порадою щодо хламідіозу і діляться занадто відвертими історіями.

Також трейлер розкрив, що прем'єра 2 сезону серіалу «Статеве виховання» відбудеться вже наступного тижня, 17 січня.

1 лютого 2019,  17:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після позитивної реакції глядачів і критиків на 1 сезон драматичної комедії «Статеве виховання» стримінговий сервіс Netflix вирішив продовжити її на 2 сезон.

Головним героєм серіалу є старшокласник Отіс Мілберн (Ейса Баттерфілд), мати якого (зірка серіалу «Секретні матеріали» Джилліан Андерсон) є психотерапевтом. Надихнувшись її прикладом, він разом з однокласниками Мев (Емма МакКей) та Еріком (Нкуті Гатва) відкриває в школі підпільну клініку секс-терапії, щоб допомогти стурбованим підліткам.

1 сезон «Статевого виховання» складається з 8 серій по 45 хвилин, які ви вже можете подивитися на Netflix. Дата прем'єри 2 сезону поки не повідомляється.