Новини про серіал (2019 – ...)

7 грудня 2020,  17:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до нових пригод молодого Альфреда Пенніворта, який в майбутньому стане дворецьким Бетмена? Тоді швидше вмикайте наповнений екшеном та гумором розширений трейлер 2 сезону серіалу «Пенніворт», головну роль в якому виконує актор Джек Беннон.

Читати далі...
15 жовтня 2020,  15:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джек Беннон повертається в образі майбутнього дворецького Бетмена в трейлері 2 сезону пригодницького серіалу «Пенніворт», який попереджає про війну, що загрожує спалити Лондон.

Читати далі...
17 червня 2019,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося українські трейлери мультфільмів «Крижане серце 2» і «Уперед», горора «Доктор Сон», мелодрами «Дощовий день у Нью-Йорку» і фільму «План втечі 3», а також нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» та бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...
14 червня 2019,  00:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творці серіалу «Ґотем» представляють нову історію з коміксів DC «Пенніворт», яка буде 10-серійним серіалом про молоді роки дворецького Бетмена Альфреда Пенніворта.

Події серіалу «Пенніворт» розгортатимуться в Лондоні 1960-х років. Молодий Альфред Пенніворт (Джек Беннон) вирішує піти зі служби Її Величності, засновує власну охоронну компанію і починає працювати на мільярдера Томаса Вейна (Бен Елдрідж), батька Брюса Вейна. Але, як показує трейлер, вони вплутуються в щось небезпечне, оскільки дівчину Альфреда Есме (Емма Коррін) викрадає садистка Бет Сайкс (Палома Фейт) і вимагає за неї голову Вейна.

Прем'єрна серія «Пенніворта» вийде на екрани 28 липня.

20 травня 2019,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Альфред Пенніворт говорить, що він зав'язав з насильством, в новому тизері серіалу «Пенніворт»... але тизер незабаром це спростовує.

Новий серіал від творців «Ґотема» буде в дусі пригод Джеймса Бонда і відправить нас до Лондона 1960-х років. Молодий Альфред Пенніворт (Джек Беннон), майбутній дворецький Бетмена, йде зі служби Її Величності королеви Єлизавети II (Джессіка Еллербі), засновує власну охоронну компанію і починає працювати на мільярдера Томаса Вейна (Бен Елдрідж), батька Брюса Вейна.

Побачити молодого Альфреда Пенніворта в дії буде можливо з 28 липня.

24 квітня 2019,  23:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Батько майбутнього Бетмена Томас Вейн робить доленосну пропозицію Альфреду Пенніворту у другому тизері серіалу «Пенніворт».

Події серіалу «Пенніворт», на яким працюють продюсери «Ґотема», будуть розвиватися в 60-х роках минулого століття і слідувати за молодим Альфредом Пеннівортом (Джек Беннон), колишнім британським спецназівцем, якому судилося в майбутньому стати наставником Брюса Вейна. В новому тизері він рятує життя його батьку Томасу Вейну (Бен Елдрідж), за що той пропонує Альфреду працювати на нього.

Прем'єра «Пенніворта» відбудеться влітку, 28 липня.

8 квітня 2019,  19:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня з'явився третій трейлер супергеройського блокбастера «Месники: Завершення», який показав довгоочікуване возз'єднання Тоні і Кепа, а також вийшли український тизер-трейлер фільму «Джокер» з Хоакіном Феніксом, трейлер українського фентезі «Поліна і таємниця кіностудії», смішний дубльований ТБ-ролик екшену «Шазам!» і новий загадковий тизер 8 сезону серіалу «Гра престолів», який натякає на смерть багатьох персонажів.

Читати далі...
4 квітня 2019,  02:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія DC розширює свій телевсесвіт за допомогою нового серіалу «Пенніворт», який розповість про молоді роки майбутнього дворецького і радника Бетмена.

Кримінальна екшен-драма «Пенніворт» («Pennyworth») розповість історію Альфреда Пенніворта (Джек Беннон з серіалів «Величні Медічі» і «Молодий Морс»), колишнього британського спецназівця, який у 60-х роках засновує охоронну агенцію і починає працювати на мільярдера Томаса Вейна (Бен Елдрідж з серіалу «Царство»), батька Брюса Вейна, майбутнього Бетмена.

Прем'єра нового серіалу від продюсерів «Ґотема» відбудеться влітку.