Новини серіалів про (2015 – 2017)

6 листопада 2019,  15:45 | Новини серіалів

За тиждень до прем'єри свого нового науково-фантастичного серіалу «Мандалорець», чиї події розвиваються у всесвіті «Зоряні війни», стримінговий сервіс Disney+ представив його ексклюзивний трейлер.

Події серіалу, над яким працює продюсер блокбастера «Месники: Завершення» Джона Фавро, будуть відбуватися після падіння Імперії і до появи Верховного Порядку, тобто в період між фільмами «Зоряні війни: Повернення Джедая» та «Зоряні війни: Пробудження сили», і його головним героєм буде самотній мисливець за головами (зірка серіалів «Гра престолів» і «Нарко» Педро Паскаль), який подорожує зовнішніми межами галактики, далеко від влади Нової Республіки.

Прем'єра серіалу «Мандалорець» відбудеться наступного тижня, 12 листопада, а його друга серія вийде 15 листопада. Так що чекати залишилося вже недовго.

27 серпня 2019,  14:06 | Новини серіалів

Режисер «Залізної людини» і «Короля Лева» Джон Фавро представляє свою пригоду у всесвіті «Зоряних воєн» у першому трейлері науково-фантастичного серіалу «Мандалорець», який своєю атмосферою нагадує спін-офф «Бунтар-один».

Читати далі...
16 листопада 2018,  16:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Спецагент у втіленні Майкла Пеньї з супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса» опиняється в центрі уваги в новому трейлері драматичного серіалу «Нарко: Мексика», заснованого на реальних подіях.

Кримінальна драма «Нарко: Мексика» буде спін-оффом популярного серіалу «Нарко», який розповідав про нарковійну в Колумбії і сумнозвісного наркобарона Пабло Ескобара. Спін-офф переносить нас на початок 1980-х і слідує за агентом з Управління по боротьбі з наркотиками Енріке «Кікі» Камареною (Майкл Пенья), якого відправляють в Мексику, щоб він зловив небезпечного наркобарона Мігеля Анхеля Фелікса Гальярдо (Дієго Луна), главу картелю Гвадалахара.

На стримінговому сервісі Netflix всі серії 1 сезону серіалу «Нарко: Мексика» стануть доступні для перегляду сьогодні, 16 листопада.

9 листопада 2018,  02:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фантастики «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» Дієго Луна втілює жорстокого голову картелю в офіційному трейлері нового серіалу від Netflix «Нарко: Мексика».

«Нарко: Мексика» є спін-оффом популярного кримінального серіалу «Нарко», який розповідав про становлення і падіння колумбійського наркобарона Пабло Ескобара (Вагнер Моура). Події нових серій будуть розгортатися в Мексиці на початку 1980-х років і покажуть сходження до влади картелю Гвадалахара, яким керує наркобарон Мігель Анхель Фелікс Гальярдо (Луна), і його криваве протистояння з американським агентом з Управління по боротьбі з наркотиками Енріке «Кікі» Камареною (Майкл Пенья з супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса»).

Всі серії 1 сезону серіалу «Нарко: Мексика» стануть доступні для перегляду на сервісі Netflix рівно через тиждень, 16 листопада.

10 грудня 2015,  16:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вслед за «Топом 10 фильмов 2015 года по версии IMDb» представляем аналогичный Топ, составленный уже из сериалов, которые получили в этом году самый высокий рейтинг среди пользователей самого популярного англоязычного киносайта IMDb.

Читати далі...