Новини серіалів про (2018 – 2024)

10 січня 2023,  09:16 | Новини серіалів

Офіційний трейлер майбутнього сезону хітового серіалу від Netflix «Ти» знайомить нас з професором Джонатаном Муром, новим альтер-его Джо Голдберга. Проте чи зможе він жити нормальним життям, чи знову візьметься за старе?

Читати далі...
3 листопада 2020,  15:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

А «Ти» носиш маску? Стримінгова платформа Netflix повідомила про старт знімального процесу 3 сезону свого популярного серіалу «Ти», поділившись в соцмережах портретом Пенна Беджлі в масці з написом «Привіт, ти».

Читати далі...
16 грудня 2019,  17:08 | Новини серіалів

Минуле наздоганяє Джо під знамениту пісню «Creep» в офіційному трейлері 2 сезону хітового серіального трилера «Ти», яким сьогодні поділився стримінговий сервіс Netflix.

Після того як його роман з Джіневрою Бек (Елізабет Лейл) закінчився досить трагічно, чарівний психопат Джо (Пенн Беджлі) вирішує почати життя з чистого аркуша і відправляється до Лос-Анджелесу, де усім представляється Віллом. Там він знайомиться з дівчиною з романтичним ім'ям Лав (Вікторія Педретті). Джо відчуває, що повинен тікати, але не хоче цього робити, і у них з Лав зав'язуються романтичні відносини. І тут його знаходить колишня дівчина Кендіс (Ембір Чілдерс).

Серіал «Ти» повертається з новими серіями 26 грудня.

5 грудня 2019,  21:25 | Новини серіалів

Готові до возз'єднання з чарівним психопатом? Стримінговий сервіс Netflix поділився тизер-трейлером 2 сезону свого психологічного трилера «Ти», головну роль у якому виконує зірка «Пліткарки» Пенн Беджлі.

Головним героєм серіалу «Ти» виступає блискучий працівник книгарні Джо Голдберг (Беджлі), який за допомогою соцмереж стежить за починаючою письменницею Джиневрою Бек (Елізабет Лейл), щоб завоювати її серце. Одержимість дівчиною розкриває в ньому найгірше, і він стає серійним вбивцею. У 2 сезоні Джо знову повертається до своїх поганих звичок, коли приходить в кафе, спостерігає там за оточуючими і висміює одержимість людей соцмережами, а у кінці говорить, що його звуть... Вілл.

Прем'єра всіх нових серій серіалу «Ти» відбудеться 26 грудня.

10 вересня 2018,  20:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Милих ошуканок» Шей Мітчелл спокушає свою найкращу подругу в новому промо-ролику серіалу «Ти».

Серіал, чиї події розвиваються в сучасному Нью-Йорку, розповість про розумного хлопця Джо Голдберга (зірка «Пліткарки» Пенн Беджлі), який закохується в дівчину Гвіневру Бек (Елізабет Леіл). Завдяки соцмережам він прекрасно вивчив, що їй подобається і що не подобається, тому представляється їй ідеальним хлопцем. Але в їх відносини втручається найкраща подруга Бек Піч (Мітчелл), яку провести не так просто. До того ж, вона сама закохана в Бек.

Дивіться також офіційний трейлер серіалу «Ти», чия прем'єра відбулася 9 вересня.

11 серпня 2018,  23:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Пліткарки» Пенн Беджлі знову ревнує свою дівчину до її найкращої подруги в офіційному трейлері 1 сезону драматичного трилера «Ти».

Сюжет історії розвивається в Нью-Йорку в сучасному світі, де люди 24 години на добу підключені до мережі і діляться там усім своїм життям. Блискучий працівник книгарні Джо Голдберг (Беджлі) використовує соцмережі, щоб завоювати серце дівчини Бек (Елізабет Леіл), яку вважає своєю другою половинкою. Але її найкраща подруга Піч (Шей Мітчелл з «Милих ошуканок») починає підозрювати недобре. Джо перетворює себе з переслідувача на бойфренда, і заради того, щоб у них з Бек були ідеальні стосунки, він готовий прибрати всі перепони на своєму шляху  навіть якщо це означає, що йому доведеться скоїти вбивство.

Прем'єра серіалу «Ти», творцями якого є Грег Берланті («Флеш», «Супергьорл», «Рівердейл») та Сера ГемблНадприродне», «Чарівники»), відбудеться через місяць, 9 вересня.