Новини фільмів про (2015 – ...)

24 листопада 2018,  23:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Я — зомбі» Роуз МакАйвер повертається в сиквелі романтичної комедії «Принц на Різдво», чиїм трейлером поділилася компанія Netflix.

«Принц на Різдво: Королівське весілля» запрошує вас на весілля року. Через рік після заручин американської репортерки Ембер Мур (Роуз МакАйвер) та принца Річарда (Бен Лемб), який успадкував престол невеликого королівства Алдовія після смерті батька, Ембер відправляється у свою майбутню країну, де готується до свого королівського весілля. Але під час підготовки вона дізнається, що їй потрібно буде відмовитися від багатьох звичних та улюблених речей, щоб бути королевою. Чи зможуть Ембер і Річард подолати королівські умовності, щоб стати щасливим подружжям і правителями Алдовії?

Прем'єра фільму режисера Джона Шульца на стримінговому сервісі Netflix відбудеться наступного тижня, 30 листопада.

21 липня 2016,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня, 21 июня, в Сан-Диего начинается одно из масштабнейших событий года для новых и давно любимых фильмов и сериалов жанра научная фантастика (и не только) под названием Comic-Con. Поэтому представляем график его самых горячих мероприятий, новостями с которых мы и будем делиться с вами в ближайшие дни.

Читати далі...