Оновлення (2017 – 2019)

20 жовтня 2017,  01:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix нарешті вирішив розкрити, коли вийде спін-офф «Шибайголови» під назвою «Каратель», присвячений месникові Френку Каслу. Прем'єра його 1 сезону відбудеться менш ніж через місяць, 17 листопада. В образі Карателя на екрани повернеться Джон Бернтал, а також компанію йому складе Дебора Енн Волл, яка втілює в «Шибайголові» і «Захисниках» Карен Пейдж.

Новий трейлер розкриває деталі про військове минуле Карателя, який служив в секретному оперативному загоні, чиїх членів тепер усувають, і Френк разом з колишніми товаришами по службі опиняється в небезпеці.

21 вересня 2017,  02:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився вибуховим трейлером до серіалу «Каратель», в якому Джон Бернтал повернеться в образі месника Френка Касла. У ньому показано його щасливе минуле з сім'єю, яку жорстоко вбили, і присутній перший погляд на майбутні пригоди Карателя в компанії Карен Пейдж (Дебора Енн Волл), з якої вони подружилися в «Шибайголові». Також тут з'являється персонаж Бена Барнса — Біллі Руссо, кращий друг Френка з армії, також відомий в злодійських колах як Головоломка.

Прем'єра всіх серій 1 сезону «Карателя» відбудеться в листопаді на сайті Netflix.

23 серпня 2017,  13:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Через декілька днів після виходу «Захисників» Netflix поділився тизером до свого наступного серіалу з цього телевсесвіту — «Каратель». У ньому антигерой Френк Касл, в образі якого повертається Джон Бернтал, бере в руки кувалду й зі злістю руйнує бетонну підлогу, згадуючи своє минуле і свої помилки. Він заявляє, що минуле — це диявол, якому ти продаєш свою душу. І він йде за тобою.

Також у відео зашифрована дата прем'єри 1 сезону, яка відбудеться пізніше в цьому році.

21 липня 2017,  17:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний Стен Лі розповідає про героїв серіалу «Захисники» в його новому промо-ролику. Він вважає, що вони демонструють, що нам не обов'язково бути ідеальними, щоб зробити те, що є правильним. Адже хоча Шибайголова (Чарлі Кокс), Джессіка Джонс (Крістен Ріттер), Люк Кейдж (Майк Колтер) та Залізний кулак (Фінн Джонс) і є героями, в першу чергу вони все-таки люди. А в кінці відео з'являється Каратель (Джон Бернтал).

Повноцінний трейлер серіалу з російським перекладом дивіться тут. Його прем'єра відбудеться 18 серпня.