Новини серіалів про (2017 – ...)

10 червня 2020,  15:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нове Товариство Справедливості Америки продовжує зростати. У 5 серії супергеройського серіалу «Старгьорл» до Кортні та Іоланди приєднаються їхні нові друзі Бет та Рік, які стануть Доктором Мід-Найт і Годинникарем.

Читати далі...
4 листопада 2019,  14:31 | Новини серіалів

Жорстокий лиходій в масці тероризує Ґотем в 6 серії супергеройського серіалу «Бетвумен», чий промо-ролик вийшов сьогодні.

Страшна смерть вражає Ґотем і місто звертається по допомогу до свого нового героя. Люк (Камрус Джонсон) веде відверту бесіду з Кейт (Рубі Роуз), поки Софі (Меган Тенді) просить Джейкоба (Дюгрей Скотт) дати їй спеціальне завдання. Еліс (Рейчел Скарстен) продовжує здійснювати свій жорстокий план по відношенню до сім'ї Кейнів, і Кетрін (Елізабет Энвейс) стає ключем до частини її плану. Бетвумен знову наносить візит Мері (Ніколь Кан).

Серія режисера Скотта ПітерсаОбдаровані», «Втікачі») отримала назву «I'll Be Judge, I'll Be Jury» («Я буду суддею, я буду журі») і вийде на телеекрани 11 листопада за українським часом.

20 лютого 2019,  17:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик 16 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані», яка стане фінальною серією даного сезону.

Заключна серія сезону отримала назву «oMens» («Передвісники»). В ній лиходійка Ріва (Грейс Байєрс) готується втілити в життя свій план для «Внутрішнього кола», але не всі погоджуються її підтримати. Рід (Стівен Мойєр) намагається впоратися зі своїми силами, але сім'я розуміє, що без сироватки він незабаром втратить над ними контроль. Розчарований і підбиваємий Бенедиктом Раяном (Пітер Галлахер) Джейс (Кобі Белл) здійснює атаку на мутантів разом з Чистильниками, але для Джейса речі вже не є такими чорними чи білими, як раніше.

2 сезон «Обдарованих» завершиться 27 лютого за українським часом.

17 лютого 2019,  14:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Команда нарешті об'єднується проти Ріви в 15 серії 2 сезону супергеройського серіалу про мутантів «Обдаровані».

Лорен (Наталі Елін Лінд) не може користуватися своїми силами, коли вони потрібні, і Кейтлін (Емі Акер) бере ситуацію в свої руки, коли їх переслідують. Ріва (Грейс Байєрс) нарешті розкриває свій план членам «Внутрішнього кола», і він виявляється ще більш темним, ніж хто-небудь припускав. Тим часом Джейс (Кобі Белл) шкодує, що зробив деякі свої вчинки, і опиняється на роздоріжжі між Чистильниками і тим, у що він вірить.

Серія отримала назву «Monsters» («Монстри») і вийде на екрани 20 лютого за українським часом.

25 січня 2019,  01:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напружений промо-ролик 14 серії 2 сезону супергеройського серіалу про мутантів «Обдаровані» показує Блінк (Джеймі Чанг) в смертельній небезпеці.

Коли один з членів «Внутрішнього кола» зникає, Ріва (Грейс Байєрс) посилює охорону штаб-квартири, але незабаром розуміє, що її плани були розкриті. Прийшовши в лють, Ріва вдається до насильства. Кейтлін (Емі Акер) та Рід (Стівен Мойер) думають про те, щоб використати сировотку для зв'язування сил Лорен (Наталі Елін Лінд), сподіваючись, що вона допоможе дочці боротися з кошмарами про «Внутрішнє коло» та своїх предків. Морлоки і Чистильники стикаються віч-на-віч у битві двох крайніх ідеологій.

Серія «calaMity» («Лихо») вийде через два тижні, 6 лютого за українським часом.

10 січня 2019,  22:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лорен сходиться в новому двобої зі своїм братом Енді і, здається, перемагає його в промо-ролику 12 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

Офіційний синопсис серії каже, що коли нація стає зовсім розділеною, Еванджелін (Ерінн Рут) пропонує провести загальнонаціональну зустріч з питання відродження Підпілля мутантів. А промо-ролик повідомляє, як сестри Фрост (Скайлер Сэмюэлс) затівають свій наступний серйозний хід у цій війні залучити у свої ряди Лорен (Наталі Елін Лінд), чиї сили продовжують рости. А також відео показує, як Лорен надирає Енді (Персі Хайнс Вайт) зад.

Прем'єра серії «hoMe» («Дім»), режисером якої є Доун ВілкінсонРівердейл»), відбудеться за українським часом 16 січня.

5 січня 2019,  16:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сили Лорен стають все більш небезпечними і руйнівними в 11 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

Рід (Стівен Мойєр) тривожиться, коли Лорен (Наталі Елін Лінд) починає цікавитися своїми предками та їх жорстокими силами. Полярис (Емма Дюмон) починає переглядати свою віру у «Внутрішнє коло», коли дізнається минуле нових рекрутів Ріви (Грейс Байєрс). Тим часом Бенедикт Райан (Пітер Галлахер) продовжує підштовхувати Джейса (Кобі Белл) до дій за участю Чистильників. Затемнення (Шон Тіл) просить Блінк (Джеймі Чанг) відправитися до Морлоків у пошуках інформації про «Внутрішнє коло», а Буревісник (Блер Редфорд) отримує дзвінок від Еванджелін (Ерінн Рут).

Серія «meMento» («Сувенір»), режисером якої є Меггі КіліРівердейл», «Моторошні пригоди Сабріни»), вийде на екрани 9 січня за українським часом.

6 грудня 2018,  14:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Fox опублікував перший промо-ролик 10 серії 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Обдаровані», який повернеться на екрани в 2019 році.

Синопсис 10 серії поки недоступний, але промо-ролик показує, що сили Лорен (Наталі Елін Лінд) ростуть, і вона стає більш жорстокою, чим викликає сильну тривогу у Ріда (Стівен Мойєр) і Кейтлін (Емі Акер). Полярис (Емма Дюмон) розповідає Затемненню (Шон Тіл), що Ріва (Грейс Байєрс) планує знищити весь уряд, і Підпілля вирішує зупинити атаку. Тим часом Буревісник (Блер Редфорд) знаходиться в полоні у Джейса (Кобі Белл).

Наступна серія «Обдарованих» отримала назву «Enemy of My Enemy» («Ворог мого ворога») і прибуде на екрани 2 січня за українським часом.

28 листопада 2018,  22:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Три фракції зіткнуться в 9 серії 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Обдаровані», в промо-ролику якої є жарт про Людей Ікс

Напруга усередині організації «Внутрішнє коло» досягає нових висот, коли Енді (Персі Хайнс Вайт) стає на захист Ребекки (Анжеліка Бетт Фелліні) і виступає проти Ріви (Грейс Байєрс). Зробивши важливе відкриття про дослідження доктора Рісман (Кейт Бертон), Лорен (Наталі Елін Лінд) переконує своїх батьків Ріда (Стівен Мойєр) і Кейтлін (Емі Акер), що вони повинні щось зробити, щоб його знищити. Розчарований тим, що його не сприймають всерйоз, Джейс (Кобі Белл) починає будувати план з Чистильниками. Тим часом Підпілля продовжує рятувати мутантів, а у Блінк (Джеймі Чанг) та Буревісника (Блер Редфорд) виникають розбіжності.

Прем'єра серії «gaMe changer» («Зміна гри») відбудеться за українським часом через тиждень, 5 грудня.

28 листопада 2018,  00:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Емма Дюмон продемонструвала в соцмережах кілька нових костюмів Полярис з наступних серій 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

Читати далі...
16 листопада 2018,  17:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Полярис з'являється у своєму головному уборі з коміксів в промо-ролику 8 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

У промо-ролику Лорна (Емма Дюмон) виступає проти методів «Внутрішнього кола» і мутанки Твіст (Анжеліка Бетт Фелліні), яка вбила багато людей. Бажаючи захистити свою дочку, Лорна повертається до Маркоса (Шон Тіл) і просить його про допомогу. Маркос, зрозуміло, зробить все заради дочки, але не втрачає нагоди відчитати Лорну за те, що вона «підпалила світ» і тепер переживає, що «її дочка може отримати від цього вогню опіки». Дивіться до кінця, що побачити перший погляд на супергеройський костюм Полярис.

Серія «the dreaM» («Мрія») прибуде на екрани через два тижні, 28 листопада за українським часом. Всього 2 сезон буде складатися з 15 серій.

8 листопада 2018,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Внутрішнє коло» перемагає Підпілля у їх власній грі в промо-ролику 7 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

Ріва (Грейс Байєрс) розкриває свої плани щодо головної місії «Внутрішнього кола» для забезпечення необхідних коштів. Тим часом Підпілля мутантів має боротися з нестабільними силами Ріда (Стівен Мойєр), сподіваючись, що медична допомога від Кейтлін (Емі Акер) і Лорен (Наталі Елін Лінд) буде тримати їх руйнівний аспект під контролем. Джейс (Кобі Белл) знайомиться з Бенедиктом Райаном (Пітер Галлахер), публічною фігурою зі зв'язками, яка підтримує роботу Чистильників, але вони не можуть знайти спільну мову. Буревісник (Блер Редфорд) нарешті вирішує з'ясувати у Блінк (Джеймі Чанг) про її справи з Ургом після кілька тижнів напруги через їхню зустріч.

Серія отримала назву «no Mercy» («Ні милості»), її режисером виступає Ніна Лопес-Коррадо, а на екрани вона вийде 14 листопада за українським часом.

1 листопада 2018,  15:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мати бореться за свою дитину, а Підпілля — за виживання, в промо-ролику 6 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

«Внутрішнє коло» готується до секретного нападу, але Полярис (Емма Дюмон) не бажає брати в ньому участь, і Ріва (Грейс Байєрс) дає завдання Есме (Скайлер Семюелс) її переконати. Есме вирішує довіритися Поляріс і розповідає їй про своє тривожне минуле і тривожне минуле своїх сестер. Тим часом Буревісник (Блер Редфорд) тренує Ріда (Стівен Мойєр), щоб той навчився контролювати свої сили, а Чистильники нападають на Підпілля мутантів, поки ті намагаються врятувати групу бездомних мутантів.

Серія «iMprint» («Відбиток»), яку зняв Майкл Гоі, вийде на екрани 7 листопада за українським часом.

18 жовтня 2018,  18:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 5 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані» говорить про появу нової небезпечної зброї, яку буде приведено в дію.

Поки Кейтлін (Емі Акер) і Буревісник (Блер Редфорд) боряться за те, щоб врятувати життя мутанту, який отримав серйозні травми під час хаотичного звільнення лікарні «Внутрішнім колом», вони знаходять підказки до особистості могутнього мутанта, за яким були відправлені Полярис (Емма Дюмон) та Енді (Персі Хайнс Вайт). Тим часом Джейс (Кобі Белл) об'єднується з Чистильниками, щоб вистежити мутантів, що втекли, і підбирається дуже близько до нового зіткнення з Підпіллям.

«Обдаровані» йдуть на двотижневу перерву і повернуться з серією «afterMath» («Наслідки») 31 жовтня за українським часом.

12 жовтня 2018,  19:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Підпілля мутантів стикається лицем до лиця з «Внутрішнім колом» в промо-ролику 4 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

Офіційний синопсис наступної серії повідомляє, що команда намагається перехопити членів терористичної організації «Внутрішнє коло», які збираються напасти на об'єкт, де мутантів тримають під вартою. Відео показує, як Полярис (Емма Дюмон) використовує свої сили проти своїх колишніх друзів Буревісника (Блер Редфорд) і Блінк (Джеймі Чанг), а Лорен (Наталі Елін Лінд) і Затемнення (Шон Тіл) намагаються зупинити Енді (Персі Хайнс Вайт).

Прем'єра серії «outMatched» («Перевершені») відбудеться за українським часом 17 жовтня. Як вам поки 2 сезон? Пишіть в коментарях.