Новини серіалів про (2015 – 2019)

6 вересня 2019,  17:12 | Новини серіалів

Новий трейлер 4 сезону психологічного трилера «Пан Робот» з лауреатом премії «Оскар» Рамі Малеком у головній ролі обіцяє глядачам епічне фінальне протистояння.

Події фінального сезону будуть розвиватися під час різдвяних свят 2015 року і покажуть, як хакер Елліот Алдерсон (Малек) віч-на-віч стикається зі своїм ворогом «Білою трояндою» (Б. Д. Вонг), транс-жінкою-кібертерористом, яка очолює Темну армію. Він повинен її зупинити, інакше, як він зазначає в трейлері, «„Біла троянда“ знищить цей світ». І у Елліота залишається для цього зовсім мало часу.

Прем'єра 4 сезону серіалу «Пан Робот» відбудеться рівно через місяць, 6 жовтня.

17 липня 2019,  21:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився перший фрагмент фінального сезону популярного серіалу «Пан Робот», який показує повернення лауреата премії «Оскар» Рамі Малека в образі хакера-революціонера Еліота Алдерсона.

Фрагмент 4 сезону показує Еліота, який сидить за столом з якоюсь жінкою, чиє обличчя залишається за кадром. Вона нагадує йому, скільком людям він заподіяв біль і скількох змусив страждати заради досягнення своєї мети. Еліот мовчить, поки жінка не задає йому пряме питання: «Воно було того варте?» Головний герой відкриває рот, щоб відповісти, але сцена обривається.

Прем'єра заключного сезону серіалу «Пан Робот» відбудеться восени.

1 серпня 2016,  15:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джиммі Кіммел представив на своєму шоу пародію на популярний серіал «Містер Робот», де зіграв пліч-о-пліч з його зіркою Рамі Малеком.

31 серпня 2015,  13:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дата выхода финальной серии 1 сезона «Мистера Робота» была перенесена в связи с тем, что в ней присутствуют сцены, похожие на стрельбу в Виргинии, случившуюся в прошлую среду. 

Серия должна была выйти 26 августа, но теперь зрители смогут ее увидеть 2 сентября.

Официальное заявление телеканала USA Network в связи с принятием такого решения, сделанное в прошлую среду:

Ранее снятый финал сезона «Мистера Робота» содержит графические сцены, похожие по содержанию с трагическими событиями, произошедшими сегодня в Виргинии. Из уважения к жертвам, их семьям и коллегам, а также к нашим зрителям, мы откладываем трансляцию сегодняшней серии. Наши мысли в столь сложное время сейчас находятся с теми, кого коснулись это события.

Читати далі...