Оновлення (2015 – 2018)

20 жовтня 2017,  01:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix нарешті вирішив розкрити, коли вийде спін-офф «Шибайголови» під назвою «Каратель», присвячений месникові Френку Каслу. Прем'єра його 1 сезону відбудеться менш ніж через місяць, 17 листопада. В образі Карателя на екрани повернеться Джон Бернтал, а також компанію йому складе Дебора Енн Волл, яка втілює в «Шибайголові» і «Захисниках» Карен Пейдж.

Новий трейлер розкриває деталі про військове минуле Карателя, який служив в секретному оперативному загоні, чиїх членів тепер усувають, і Френк разом з колишніми товаришами по службі опиняється в небезпеці.

21 вересня 2017,  02:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився вибуховим трейлером до серіалу «Каратель», в якому Джон Бернтал повернеться в образі месника Френка Касла. У ньому показано його щасливе минуле з сім'єю, яку жорстоко вбили, і присутній перший погляд на майбутні пригоди Карателя в компанії Карен Пейдж (Дебора Енн Волл), з якої вони подружилися в «Шибайголові». Також тут з'являється персонаж Бена Барнса — Біллі Руссо, кращий друг Френка з армії, також відомий в злодійських колах як Головоломка.

Прем'єра всіх серій 1 сезону «Карателя» відбудеться в листопаді на сайті Netflix.

7 серпня 2017,  23:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Хотіли побачити рукопашний поєдинок Дедпула та Ніка Ф'юрі? Тоді новий фрагмент комедійного екшену «Тілоохоронець кілера» вас точно порадує. У ньому Райан Рейнольдс і Семюел Л. Джексон починають бійку на конспіративній квартирі, оскільки в минулому герой Джексона багато разів намагався вбити героя Рейнольдса, а тепер вони повинні працювати разом, щоб засадити за ґрати Гері Олдмана. Також в сцені з'являється Елоді Юнг, відома завдяки ролі Електри в «Шибайголові». Непоганий вийшов кросовер, чи не так?

Романтичний трейлер цього фільму, де дружину Джексона грає Сальма Гайєк, дивіться тут. У кіно з 17 серпня.

10 січня 2016,  18:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На постере ко 2 сезону сериала «Сорвиголова» собрались вместе прошлые и настоящие жители Адской кухни Мэтта Мердока, а в новом его тизере слышны их голоса, звучащие под сводом церкви.

Читати далі...