Новини серіалів про (2014 – ...)

29 березня 2021,  22:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для шанувальників серіалу «Чужоземка». Зйомки його 6 сезону вже стартували, і ми не можемо намилуватися милим селфі з виконавцями головних ролей Катріною Балф та Семом Г'юэном, зробленим на знімальному майданчику.

Читати далі...
2 квітня 2020,  19:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки серіалу «Чужинка» Катріна Балф і Сем Г'юен знайомлять нас з головним членом каста 5 сезону неймовірно милим кошеням Адсо.

Читати далі...
5 січня 2020,  00:41 | Новини серіалів

Стояти за любов. Стояти за надію. Стояти за історію. Телеканал STARZ поділився офіційним трейлером 5 сезону своєї популярної драми про подорожі в часі «Чужоземка», заснованої на книгах Діани Геблдон.

Трейлер, який вийшов у п'ятницю, починається з флешбеків під драматичну музику, і Клер (Катріна Балф) говорить Джеймі (Сем Г'юэн), що «вона вдячна за кожен день, який у них є». Далі приходить час, щоб Джеймі виконав свою клятву британській короні. Наближається Американська революція, яка назавжди змінить Америку, і хоча було б безпечніше повернутися в майбутнє, Брі (Софі Скелтон) з рушницею в руках не збирається нікуди бігти. А Клер тим часом стикається з невідомою хворобою і намагається зрозуміти її причину, щоб допомогти людям в цьому часі. Оскільки Фрейзери ніколи не здаються.

Наприкінці трейлер нагадує, що прем'єра 5 сезону «Чужоземки» відбудеться 16 лютого.

7 жовтня 2019,  16:16 | Новини серіалів

На конвенції New York Comic Con був показаний тизер-трейлер 5 сезону науково-фантастичної драми «Чужоземка», де Катріна Балф і Сем Г'юэн грають закоханих, яких періодично розділяють різні епохи.

Серіал «Чужоземка» розповідає про медсестру Клер (Балф), яка одного разу зі свого 20-го століття потрапляє до 18 століття, де закохується в шотландського лицаря Джеймі (Г'юен). У минулому сезоні вони нарешті возз'єдналися і тепер разом з донькою Бріанною (Софі Скелтон) живуть в 18 столітті. Але небезпека змушує Клер сумніватися в тому, чи варто їм залишатися в минулому, і в нових серіях Фрейзерам належить боротися з часом, простором та історією, щоб захистити свою сім'ю.

Прем'єра 5 сезону «Чужоземка» відбудеться 16 лютого 2020 року.

11 вересня 2018,  15:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Клер і Джеймі починають нове життя в офіційному трейлері 4 сезону фентезійної драми «Чужоземка», на чиєму рахунку є 5 номінацій на премію «Золотий глобус».

Опинившись після жахливого шторму на американській землі, Клер (Катріна Балф) і Джеймі (Сем Г'юен) вирішують оселитися в цьому новому світі, який, як каже Клер, покладе «початок майбутньому Америки». Вони прибувають в дім тітки Джеймі Іокасти (зірка «Темного дитя» Марія Дойл Кеннеді) в Північній Кароліні, де процвітає рабство, і Клер висловлює господарям своє негативне ставлення до цього. Вони з Джеймі йдуть і вирішують побудувати свій власний дім, де збираються жити за своїми правилами.

Разом з цим трейлер представляє пірата і контрабандиста Стівена Боннета (Ед Спелірс із «Абатства Даунтон») і показує, як дочка Клер і Джеймі Бріанна (Софі Скелтон) отримує в 20 столітті несподівані новини про свою матір.

Прем'єра 4 сезони «Чужоземки» відбудеться 4 листопада.

29 липня 2017,  21:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося більше двох десятків трейлерів до майбутніх сезонів популярних серіалів, а також до очікуваних нових, які були показані на Comic-Con.

Читати далі...