Новини фільмів про (2014 – ...)

26 лютого 2020,  18:01 | Новини фільмів

Компанію Віну Дизелю в супергеройському екшені «Бладшот» складе зірка серіалу «Чужоземка» Сем Г'юен, який втілить ще одного вдосконаленого солдата на ім'я Джиммі Далтон.

Як розкриває новий промо-ролик, Далтон є «колишнім морським котиком, який втратив в бою обидві ноги». Секретна організація RST дала йому замість ніг високотехнологічний протез, який зробив його не тільки дуже швидшим бігуном, але й озброїв двома металевими клешнями, якими він може розірвати противника. Чи зможе він перемогти Бладшота (Дизель), коли той вирішить піти проти RST? Не думаємо, але сподіваємося, що їхній поєдинок не розчарує.

Дивіться також другий український ТБ-ролик екшену «Бладшот». У кіно з 12 березня.

18 вересня 2019,  15:02 | Новини фільмів

До нас примчав другий дубльований трейлер біографічної драми Джеймса Менголда «Аутсайдери», в якій Крістіан Бейл і Метт Деймон збираються перемогти в 24-годинній гонці на витривалість Ле-Ман. Якщо не повбивають один одного.

У фільмі «Аутсайдери» Бейл втілює відомого британського гонщика Кена Майлса, який не відрізняється спокійним характером, а Деймон постане в образі видатного автомобільного конструктора Керролла Шелбі. Вони давно знайомі і завжди погано ладнали, але тепер їм належить залишити свої розбіжності позаду, щоб принести компанії Ford перемогу в гонці Ле-Ман, залишивши з носом їхніх конкурентів Ferrari, які перемагають в цій гонці 5 років поспіль.

Дружину персонажа Бейла Моллі Майлс грає зірка популярного британського серіалу «Чужоземка» Катріна Балф. Українська прем'єра байопіка «Аутсайдери» відбудеться 14 листопада.

17 вересня 2018,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери очікуваного горору «Хелловін», біографічної драми «Перша людина» і драматичного трилера «Проста послуга», а також свіжий трейлер музичної картини «Народження зірки», в якій Леді Гага і Бредлі Купер грають закоханих співаків.

Читати далі...