Новини про серіал (2014 – ...)

27 вересня 2020,  02:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська актриса Єва Лонгорія, найбільш відома завдяки ролі Габріель Соліс в хітовому серіалі «Відчайдушні домогосподарки», виконає головну роль у фільмі «Spa Day», а також стане його режисеркою.

Читати далі...
8 січня 2020,  01:03 | Новини серіалів

Стримінговий сервіс Disney+ готує надихаючий комедійний серіал під назвою «Щоденник жінки-президента», одну з центральних ролей у якому виконає зірка серіалу «Незаймана Джейн» Джина Родрігез.

Офіційний синопсис серіалу «Щоденник жінки-президента» (або «Щоденник майбутнього президента») повідомляє, що він розповість про «кубино-американську дівчинку, яка вирушає в довгу подорож, щоб стати майбутнім президентом Сполучених Штатів Америки». Цю дівчинку в середній школі грає Тесс Ромеро, а Родрігез втілює вже дорослу героїню напередодні вступу на посаду президента через 28 років.

Прем'єра серіалу «Щоденник жінки-президента» відбудеться 17 січня.

21 січня 2019,  18:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик 11 серії 1 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», яку надихнула музична франшиза «Ідеальний голос».

Мейсі (Мадлен Манток) поспішає поділитися тим, що вона дізналася, зі своїми сестрами, але її засмучує їхня реакція на цю новину. Меггі (Сара Джеффері) знову знаходиться на хорошому рахунку у Люсі (Наталі Голл) і сестринства Каппа й вступає їх акапельний хор, але незабаром дізнається, що з ним щось не так. Тим часом Мел (Мелоні Діас) стикається з несподіваною людиною зі свого минулого.

Режисером серії «Witch Perfect» («Ідеальна відьма») стала зірка серіалу «Незаймана Джейн» Джина Родрігез. На екрани вона вийде 28 січня за українським часом.

5 січня 2019,  21:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарна героїня повертається в офіційному трейлері пригодницького мультсериала «Кармен Сандієго», який продюсує Netflix.

Зірка серіалу «Незаймана Джейн» Джина Родрігез озвучує невловиму злодійку Кармен Сандієго, яка носить червоний плащ і червоний капелюх з широкими полями. Вона подорожує по всьому світу і краде унікальні цінності виключно у інших злодіїв, обходячи найскладніші системи безпеки. І всі знову питають: «Де знаходиться Кармен Сандієго?».

Всі серії 1 сезону «Кармен Сандієго», яких нараховується 10 штук, стануть доступні для перегляду 18 січня. Мультсеріал вже продовжений на 2 сезон.

9 березня 2018,  23:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Незаймана Джейн» Джина Родрігез вітає Люсі Хейл та її новий серіал «Довічний вирок» в родині каналу The CW.

«Довічний вирок» розповідає історію дівчини Стелли Еббот (Хейл), яка останні 8 років жила одним днем, оскільки була хвора на рак і вважала, що помирає. Але одного разу вона дізнається, що повністю вилікувалася, і перед нею відкривається майбутнє, про яке дівчина ніколи не замислювалася. Тепер Стеллі доведеться стати більш відповідальною, почати будувати тривалі плани на життя та впоратися з усіма секретами, які її близькі зберігали від неї всі ці роки, не бажаючи її засмучувати.

Також дивіться інтерв'ю Хейл про серіал «Довічний вирок». Прем'єра серіалу відбулася 7 березня, а його друга серія вийде на екрани 14 березня.

Нову серію «Незайманої Джейн» покажуть ​​на американському телебаченні вже сьогодні, 9 березня.

26 січня 2018,  02:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні дебюту Розаріо Доусон у відзначеній нагородами драмеді «Незаймана Джейн» канал The CW поділився невеликим тизером з її участю.

Доусон з'явиться в декількох серіях другої частини 4 сезону «Незайманої Джейн», де зіграє адвоката Джейн Рамос. У тизері вона приходить на зустріч до Петри (Яель Гробглас) і відмічає, що Петра є «підсудною, яка не дуже викликає співчуття». Подивимося, чи вдасться новій Джейн переконати дівчину в тому, що їй варто переживати щодо смерті її сестри-близнючки Анеcкі.

Серіал з Джиною Родрігез в головній ролі повертається з перерви 26 січня.

11 жовтня 2017,  20:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другій серії 3 сезону «Супергьорл», яка називається «Triggers» («Тригери»), Кара (Мелісса Бенойст) зіткнеться з могутньою телепаткою. Лиходійка у втіленні акторки Яель Гробглас з «Незайманої Джейн» пограбувала два банки поспіль, використовуючи свої сили, щоб оживляти найгірші страхи людей. Чи готова Супергьорл зіткнутися зі своїми?

Нова серія «Супергьорл» вийде 17 жовтня за українським часом.

20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
12 березня 2016,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW продовжив на наступний сезон всі свої 11 серіалів, включаючи довгожителів «Надприродне» і «Щоденники вампіра», а також супергеройські хіти «Флеш» і «Стріла».

Читати далі...
18 січня 2016,  14:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 17 січня, відбулася 21-а щорічна церемонія нагородження Critics' Choice Awards, яка відзначила кращих представників кінематографа і телебачення минулого року, яких обирали американські кінокритики. Лідером серед переможців опинився «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
11 січня 2016,  09:52 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером, 10 января, в Голливуде состоялась 73-я ежегодная церемония награждения премии «Золотой глобус», отметившая лучших представителей кино и телевидения разных жанров ушедшего 2015 года.

Читати далі...
10 грудня 2015,  20:21 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня утром были объявлены номинанты от кино и телевидения на 73-ю ежегодную премию «Золотой глобус», отметившую лучшие фильмы, сериалы, актеров большого и малого экранов, в жанрах драма и комедия. И, как ни странно, «Марсианин» все-таки попал в номинацию, причем в категории Лучшая комедия или мюзикл.

Читати далі...
1 грудня 2015,  19:11 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера, 30 ноября, в Нью-Йорке прошла 25-я церемония награждения Gotham Independent Film Awards, отметившая лучшие фильмы, режиссеров и актеров американского независимого кино 2015 года.

Читати далі...