Новини серіалів про (2014)

8 червня 2020,  22:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Серйозний гангстер у втіленні Кріса Рока терпляче чекає в новому небагатослівному тизері на прем'єру 4 сезону хітової кримінальної антології «Фарго», яка затримується в зв'язку з пандемією коронавірусу.

Читати далі...
10 січня 2020,  22:52 | Новини серіалів

Ми чекали цього три роки! Нарешті прибув офіційний трейлер 4 сезону кримінальної антології «Фарго», і головну роль у ньому виконає Кріс Рок.

Новий сезон знаменитого серіалу відправить нас у місто Канзас-Сіті, де у 1950-му році два злочинних синдикати, які борються за свою частку американської мрії, досягли нелегкого миру. Кріс Рок втілює Лоя Кеннона, голову афроамериканської злочинної сім'ї, який обмінює своїх синів з главою італійської мафії, щоб підтримати ненадійне перемир'я. Але, судячи з того, як в трейлері швидко розпалюються пристрасті, це перемир'я триватиме недовго.

Разом з Роком в 50-і відправляться Джейсон Шварцман, Джессі Баклі і Бен Вішоу. Прем'єра 4 сезону «Фарго» відбудеться весною, 19 квітня.

4 вересня 2019,  13:42 | Новини серіалів

Після успішної появи в серіалі «Фарго», яка принесла актрисі другу номінацію на «Золотий глобус», Кірстен Данст вирішила очолити багатосерійну чорну комедію «Як стати богом в Центральній Флориді».

Серіал відправляє глядача у 1992 рік і розповідає історію Крістал Стаббс (Данст), працівниці аквапарку з мінімальною заробітною платою, яка бреше, придумує схеми і шахраює на шляху до культової багатомільярдної піраміді, що викликає руйнування її сім'ї.

Чоловіка головної героїні втілює зірка серіалів «Велика маленька брехня» і «Справжня кров» Александр Скарсгард.

Вже вийшло 3 серії серіалу «Як стати богом в Центральній Флориді». Прем'єра 4 серії відбудеться 8 вересня.

20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...
11 грудня 2014,  14:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кримінальний серіал «Фарго» потихеньку обзаводиться новими акторами. Одні з основних ролей в його другому сезоні виконають Кірстен Данст і Джессі Племонс.

Кірстен Данст зіграє Пеггі Блумквіст, косметолога з маленького містечка, у якої мрії для великого міста. Вона намагається зрозуміти, хто вона насправді і чого хоче, в той час, як бореться з традиційними очікуваннями суспільства. А Джессі Племонс, найбільш відомий за ролями в серіалах «Вогні нічної п'ятниці» і «У всі тяжкі», втілить її чоловіка Еда, помічника м'ясника, який хоче підтримати свою дружину в її самопізнанні, навіть якщо і не зовсім її розуміє.

Другий сезон стане приквелом, його події будуть розвиватися в 1979 році в Су-Фолс (Південна Дакота) і Луверні (Міннесота). В центрі історії буде молодий Лу Солверсон (у першому сезоні його в роках зіграв Кіт Керредін), який нещодавно повернувся з війни у В'єтнамі. Раніше в серіалі не раз з'являлися натяки на заплутану справу, над якою він працював в свої поліцейські часи в Су-Фолс.

Іншими постійними персонажами стануть дружина Солверсона Бетсі, їх 4-річна дочка Моллі і офіцер Бен Шмідт.

Творець і сценарист серіалу Ной Хоулі розповів про другий сезон «Фарго»:

Він [Лу Солверсон] думав, що війна залишилася позаду, але він повернувся, і ось вона знову, тільки вже домашня. Ми познайомимося з матір'ю Моллі, яка не була персонажем першого сезону... і ми дізнаємося, що з нею сталося. У першому сезоні було залишено багато натяків, і ми постараємося якомога краще їх розкрити.

У першому сезоні основні ролі зіграли Біллі Боб Торнтон, Мартін Фріман, Еллісон Толман і Колін Хенкс.

Цього року «Фарго» отримав не тільки безліч піднесених відгуків від критиків і глядачів, а й 14 номінацій на «Еммі», вигравши нагороди в 3 категоріях: Кращий мінісеріал, Найкраща режисура міні-серіалу, фільму або драматичної програми (за серію «Buridan's Ass») і Кращий кастинг міні-серіалу, фільму або спеціального випуску.

Вихід другого сезону очікується восени 2015 року.