Новини про серіал (2014 – ...)

16 грудня 2023,  18:05 | Новини серіалів

Правда ховається у темряві. Офіційний трейлер четвертого сезону хітової детективної антології «Справжній детектив» представляє новий дует детективів, який очолить лавреатка премії «Оскар» Джоді Фостер.

Читати далі...
5 березня 2023,  13:37 | Новини серіалів

Хітовий серіал «Справжній детектив» нарешті повертається з новими серіями, де цього разу головну героїню втілить лауреатка премії «Оскар» Джоді Фостер, відома за культовими стрічками «Мовчання ягнят» і «Таксист».

Читати далі...
31 березня 2022,  21:25 | Новини зірок

Режисер Кері Фукунага, найбільш відомий завдяки торішньому фільму про пригоди Джеймса Бонда «007: Не час помирати», приїхав до України, щоб допомагати волонтерам та переселенцям, які вимушено залишили свої домівки через російську агресію.

Читати далі...
4 грудня 2019,  16:37 | Новини фільмів

Щойно в мережі з'явився український трейлер шпигунського екшену «007: Не час помирати» з Деніелом Крейгом у головній ролі, який буде 25-ю пригодою суперагента Джеймса Бонда на великому екрані.

Щоб бути щасливим зі своєю коханою Мадлен Свон (Леа Сейду), Джеймс Бонд (Крейг) вийшов на пенсію і втік подалі від очей MI-6. Але коли його старий друг з ЦРУ Фелікс Лейтер (Джеффрі Райт) виходить на нього і просить допомоги у боротьбі з новим небезпечним ворогом (Рамі Малек), Бонд повертається на службу і неохоче об'єднується з новим агентом 007 Номі (Лашана Лінч).

В кінотеатри України фільм «007: Не час помирати» увірветься 9 квітня. Його режисером став Кері Фукунага, відомий завдяки серіалам «Справжній детектив» та «Маніяк».

2 грудня 2019,  21:37 | Новини фільмів

У перший день зими в мережі з'явився новий тизер очікуваного шпигунського бойовика «007: Не час помирати», також відомого як «Бонд 25», який повідомляє, що його повноцінний трейлер вийде в середу, 4 грудня.

У своїй ювілейній пригоді, яку зняв режисер серіалу «Справжній детектив» Кері Фукунага, легендарний суперагент Джеймс Бонд (Деніел Крейг) залишає оперативну службу, щоб пожити для себе. Але його мирне життя виявляється недовгим на Бонда виходить його старий друг з ЦРУ Фелікс Лейтер (Джеффрі Райт), якому потрібна допомога. Бонд знову береться за старе, тобто за порятунок світу, і виявляє слід загадкового лиходія, озброєного небезпечною новою технологією.

В український прокат фільм «007: Не час помирати» вийде 9 квітня 2020 року. Як тільки трейлер з'явиться в мережі, ви одразу ж зможете подивитися його на нашому сайті.

6 листопада 2019,  15:11 | Новини фільмів

Перший тизер шпигунського бойовика «Бонд 25», який в українських кінотеатрах буде йти під назвою «007: Не час помирати», показує, як Деніел Крейг знову приміряє чорний смокінг для свого повернення в ролі Джеймса Бонда.

Ювілейну главу пригод найвідомішого шпигуна у світі знімає режисер серіалу «Справжній детектив» Кері Фукунага. У ній Джеймс Бонд у виконанні Крейга залишає оперативну службу і виходить на пенсію, але незабаром його спокій порушує давній друг з ЦРУ Фелікс Лейтер (Джеффрі Райт), який просить Бонда допомогти йому в одному складному розслідуванні, і так герой знову опиняється в епіцентрі подій світового масштабу.

В український прокат «007: Не час помирати» вийде 9 квітня 2020 року. З нетерпінням чекаємо виходу повноцінного трейлера.

10 жовтня 2019,  15:49 | Новини серіалів

Швидко пристебніть ремені безпеки літаючої тарілки! На цьому тижні прибув офіційний трейлер довгоочікуваного 4 сезону науково-фантастичного мульсеріалу для дорослих «Рік та Морті», який повертається з новими серіями 10 листопада.

У новому сезоні генія-алкоголіка Ріка та його соціально неадаптованого онука Морті чекають нові божевільні пригоди і зустрічі з новими дивними істотами, як бідний Чачі (тільки не прив'язуйтесь до нього сильно). Вони будуть тікати від стріляючих іншопланетян, відвідувати стародавні храми, лазити по стінах без страховки (бідний Морті), намагатися виростити в підвалі дракона, використовувати іншопланетні мазі з дикими побічними ефектами, битися разом з амазонками і спробують зупинити запуск одного додатку.

Зараз мультсеріал «Рік та Морті» займає 12-е місце в рейтингу кращих серіалів усіх часів за версією сайту IMDb, обганяючи «Шерлока», «Друзів» і «Справжнього детектива».

5 жовтня 2019,  22:17 | Новини фільмів

На честь Дня Джеймса Бонда, який відзначається 5 жовтня, студія Metro-Goldwyn-Mayer представила перший офіційний постер свого очікуваного шпигунського бойовика «Бонд 25».

Читати далі...
10 червня 2019,  22:51 | Оновлення

Вийшов український трейлер кримінального трилера «21 міст» з Чедвіком БоузманомЧорна Пантера») у головній ролі.

Головний герой – поліцейський з Нью-Йорка із зруйнованою репутацією. У нього з'являється шанс очистити своє ім'я, якщо тільки йому вдасться знайти місцевого вбивцю «копів». В ході розслідування герой викриває масштабну змову, яка пов'язує його колег зі злочинним світом, і виявляє, що весь Манхеттен став для нього однією великою пасткою.

У картині знімалися Сієнна МіллерСнайпер»), Тейлор КітчСправжній детектив»), Дж. К. СіммонсЛіга справедливості»). Режисером картини виступив Брайан КіркГра престолів»). В український прокат «21 міст» вийде 24 жовтня.

16 травня 2019,  02:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільмів «Патруль» і «Загін самогубців» Девід Ейр представляє нову кримінально-політичну драму «Deputy», головну роль в якій виконає зірка 3 сезону «Справжнього детектива» Стівен Дорфф.

Серіал «Deputy» («Заступник») буде сучасною поліцейською драмою з елементами вестерну. Коли шериф округу Лос-Анджелес помирає, законне правило, вироблене ще за часів Дикого Заходу, призначає на цю посаду найменш вірогідну людину: поліцейського у п'ятому поколінні (Стівен Дорфф), якому більш комфортно ловити поганих хлопців, аніж орієнтуватися в морі політики, і який не буде відпочивати, поки не буде встановлена справедливість.

Компанію Дорффу в кадрі складуть Яра МартінесСправжній детектив», «Незаймана Джейн»), Брайан Ван ГолтМісто хижачок»), Сієна ГоїнсЕнді Мак»), Бекс Тейлор-КлаусСтріла», «Крик»), Шейн Пол МакгіПісля») та Марк МозесВідчайдушні домогосподарки», «Божевільні»).

9 квітня 2019,  19:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільмів «Драйв» та «Неоновий демон» Ніколас Віндінг Рефн зняв серіал в дусі «Справжнього детектива», який називається «Занадто старий, щоб померти молодим».

Серіал «Занадто старий, щоб померти молодим» («Too Old to Die Young») буде нуарною кримінальною драмою про молодого поліцейського Мартіна (зірка фільмів «Одержимість» та «Хлопці зі стволами» Майлз Теллер), який переживає особисту втрату. Його відправляють вести розслідування в кримінальному світі Лос-Анджелеса, де він зіткнеться з кілерами, солдатами якудза, найманцями, яких прислали картелі з Мехіко, і капітанами російської мафії.

Прем'єра серіалу Рефна, де також знялися Джон Гоукс, Вільям Болдвін, Джена Мелоун та Каллі Ернандес, відбудеться влітку, 14 червня.

21 лютого 2019,  13:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Справжній детектив» Вуді Гаррельсон знову відправляється ловити злочинців тільки тепер з Кевіном Костнером, а не з Меттью МакКонахі в офіційному трейлері кримінальної драми «The Highwaymen».

Картина «The Highwaymen» («Дорожники») розповість правдиву історію легендарних поліцейських, які зловили Бонні і Клайда. Коли усіх сил ФБР і останніх криміналістичних технологій виявляється не досить, щоб заарештувати найвідомішу пару американських злочинців, два колишніх техаських рейнджери (Гаррельсон і Костнер) повинні покладатися на свої інстинкти та старомодні навички, щоб закрити цю справу й відправити Бонні і Клайда за ґрати.

На стримінговому сервісі Netflix прем'єра нового фільму Джона Лі ГенкокаНевидима сторона», «Порятунок містера Бенкса») відбудеться 29 березня.

14 січня 2019,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня прямо з космосу прибув третій офіційний трейлер супергеройського екшену «Капітан Марвел», а також вийшли українські трейлери фентезійного бойовика «Хеллбой», трилера «Ми» та горора «Щасливий день смерті 2», зворушливий ТБ-ролик мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» і новий трейлер фінального сезону фентезі «Гра престолів».

Читати далі...
14 січня 2019,  13:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після двогодинної прем'єри 3 сезону детективної антології «Справжній детектив», яка відбулася на американському телебаченні учора, канал HBO представив новий трейлер, присвячений його майбутнім серіям.

Новий і можливо фінальний сезон хітового серіалу, що стартував в 2014 році, слідує за детективом поліції з північно-західного Арканзасу Вейном Гейсом (володар премії «Оскар» Махершала Алі) у три різні періоди його життя. В молодості він разом зі своїм напарником Роландом Вестом (Стівен Дорфф) та вчителькою місцевої школи Амелією Рірдон (Кармен Еджого) береться за розслідування жахливого злочину з двома зниклими дітьми в серці Озарку, яке в результаті впливає на все його життя і не відпускає до глибокої старості.

Третя серія 3 сезону отримала назву «The Big Never» («Велике "ніколи"») і вийде на екрани 21 січня за українським часом.

7 січня 2019,  15:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал HBO поділився загальним трейлером своїх найбільш очікуваних серіалів 2019 року, і він показав перші відеоматеріали 8 сезону фентезі «Гра престолів».

Читати далі...