Новини про серіал (2013 – ...)

15 квітня 2024,  19:23 | Новини фільмів

Незабаром ми зможемо побачити лавреата премії «Оскар» Кілліана Мерфі, він же Том Шелбі з серіалу «Гострі картузи», в історичній драмі «Small Things Like These». А поки що у нас є перші кадри цього фільму, що представляють його героя.

Читати далі...
13 лютого 2024,  20:59 | Новини фільмів

Популярний британський серіал «Гострі картузи» отримає продовження у вигляді повнометражного фільму, і виконавець головної ролі Кілліан Мерфі вже розповів, чи повернеться він до ролі Томаса Шелбі.

Читати далі...
25 серпня 2022,  20:35 | Новини фільмів

Культовий фестиваль короткометражного кіно повертається і цього року він буде двічі особливим: по-перше, Мангеттенському кінофестивалю короткометражних фільмів виповнюється 25 років, а по-друге, він все одно відбудеться в Україні, незважаючи на повномаштабну війну, яку розпочала росія.

Читати далі...
7 червня 2022,  17:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня в український прокат нарешті виходять очікувані супергеройські фільми «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» та «Морбіус», засновані на коміксах Marvel, але ми також радимо не пропустити прем'єру нового серіалу з Алісією Вікандер та драми з Адамом Сендлером.

Читати далі...
5 червня 2022,  15:35 | Статті

Червень обіцяє порадувати нас багатьма очікуваними прем'єрами як у кінотеатрах, так і онлайн. Ловіть добірку найцікавіших прем'єр кіно та серіалів, які готує цього місяця стримінгова платформа Netflix.

Читати далі...
1 травня 2020,  23:52 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ходять чутки, що в супергеройському екшені «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля» з'явиться нова чарівниця, і на її роль розглядають зірку франшизи «Гаррі Поттер» Емму Вотсон.

Читати далі...
25 березня 2020,  14:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «Мумія» і серіалу «Гострі картузи» Аннабелль Волліс виконає головну роль в горорі «Заражений», і нас вже є перший погляд на її героїню, яка буде аж ніяк не блондинкою.

Читати далі...
19 березня 2020,  17:45 | Новини фільмів

Кінокомпанія Universal Pictures поділилася фрагментом науково-фантастичного горор-трилера «Тихе місце 2», який показує знайомство з новим персонажем у втіленні зірки фільму «28 днів потому» та серіалу «Гострі картузи» Кілліана Мерфі.

У сиквелі хітового фільму Джона Красінські «Тихе місце» родина Ебботів (Емілі Блант, Ноа Джуп і Міллі Симмондс) покине ферму і відправиться шукати новий притулок у світі, де небезпека у вигляді кровожерливих монстрів, що біжать до людей на будь-який гучний звук, підстерігає на кожному кроці. Намагаючись сховатися від них, Ебботи забігають в занедбаний будинок і там стикаються з незнайомцем (Мерфі), який показує їм не кричати.

Прем'єра фільму «Тихе місце 2» мала відбутися сьогодні, 19 березня, але переїхала на невизначений термін у зв'язку з карантином через коронавірус.

4 січня 2020,  18:42 | Новини фільмів

Емілі Блант знаходить союзника в особі зірки серіалу «Гострі картузи» Кілліана Мерфі в офіційному трейлері горор-трилера «Тихе місце 2».

У сиквелі хітового фільму Джона Красінські «Тихе місце» сім'я Ебботів (Емілі Блант, Міллі Сіммондс, Ноа Джуп) зіткнеться з жахами зовнішнього світу, поки вони продовжують свою тиху боротьбу за виживання з кровожерливими монстрами, яких приваблює будь-який звук. Вони вимушено відправляються у подорож в невідоме і швидко розуміють, що за піщаною стежкою їм загрожують не тільки монстри.

Також в трейлері з'являється Джимон Гонсу з блокбастера «Вартові Галактики». Українська прем'єра фільму «Тихе місце 2» відбудеться 19 березня.

20 листопада 2019,  12:10 | Новини серіалів

Промо-ролик 4 серії нового популярного фентезі «Темні початки», яку зняв режисер серіалу «Гострі картузи» Отто Батхерст, показує прибуття головної героїні на Північ і зустріч з незвичайним другом.

Прибувши на Північ, Ліра (Дафні Кін) шукає союзників в особі відьом, аеронавта Лі Скорсбі (Лін-Мануель Міранда) та броньованого ведмедя. У книгах Філіпа Пулмана ведмедя, який з'являється в даному промо, звуть Йорек Бірнісон, він є королем ведмедів і другом Ліри та Лі. Тим часом по їхніх слідах йде місіс Колтер (Рут Вілсон).

На честь броньованого ведмедя серія отримала назву «Armour» («Броня»), і її прем'єра відбудеться 25 листопада за українським часом.

6 листопада 2019,  17:47 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Едді Редмейн і номінантка на премію «Оскар» Фелісіті Джонс відправляються в незабутню подорож у новому трейлері байопіку «Аеронавти».

Події пригодницької драми режисера Тома ГарпераГострі картузи», «Війна і мир»), яку надихнула реальна історія, починаються в Лондоні у 1862 році, де зустрічаються знаменитий учений-метеоролог Джеймс Глейшер (Редмейн) та відважний пілот повітряної кулі Амелія Рен (Джонс), яка була придумана для даного фільму. Разом вони вирішують виконати довгий переліт на повітряній кулі, щоб зробити метеорологічні відкриття, але потрапляють у страшний шторм.

Дивіться також український трейлер байопіка «Аеронавти». У кіно з 5 грудня.

6 листопада 2019,  17:20 | Новини серіалів

Телекомпанія BBC і творець хітового британського серіалу «Гострі картузи» Стівен Найт представляють нову похмуру адаптацію знаменитого роману Чарльза Діккенса «Різдвяна пісня».

Фентезійний міні-серіал «Різдвяна пісня» розповість про скупого, злого і самотнього чоловіка Ебенезера Скруджа (Гай Пірс), який цінує тільки гроші і ненавидить різдвяні свята. Одного разу в ніч перед Різдвом до нього приходить Дух Минулого (Енді Серкіс), Дух Теперішнього і Дух Майбутнього, щоб Скрудж переосмислив своє життя, почав радіти Різдву і цінувати те, що дійсно важливо.

Разом з Пірсом і Серкісом в цій адаптації зіграють Шарлотта Райлі, Джо Елвін, Стівен Грем і Вінетт Робінсон. На телеекрани «Різдвяна пісня» вийде у грудні.

3 жовтня 2019,  18:03 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер епічного байопіку «Аеронавти», який возз'єднає на великому екрані зірок оскароносного фільму «Стівен Хокінг. Теорія всього» Едді Редмейна та Фелісіті Джонс.

Біографічний фільм режисера Тома Гарпера, який працював над знаменитим серіалом «Гострі картузи», відправить глядача в другу половину 19 століття і познайомить з двома першовідкривачами: реальним вченим-метеорологом Джеймсом Глейшером (Редмейн) і відважним пілотом Амелією Рен (Джонс), яка є вигаданим персонажем. Разом вони відправляються в наповнену випробуваннями подорож на повітряній кулі, щоб зробити відкриття в області метеорології, але потрапляють у жахливий шторм.

В український прокат «Аеронавти», де також знявся зірка музичної мелодрами Денні Бойла «Вчора» Гімеш Патель, прилетять 5 грудня.

11 вересня 2019,  00:54 | Новини серіалів

Режисер франшизи «Голодні ігри» Френсіс Лоуренс і творець хітового серіалу «Гострі картузи» Стівен Найт об'єдналися, щоб відправити зірку «Аквамена» Джейсона Момоа в майбутнє, де люди давно втратили здатність бачити, в своєму новому серіалі «Дивись».

Події серіалу «Дивись» від нового стримінгового сервісу Apple TV+, який, за словами його творців, буде «епічною драмою», розвиваються в майбутньому, через 600 років після того, як вірус знищив велику частину людства і засліпив решту населення нашої планети. Коли все людство втрачає свій зір, люди повинні адаптуватися і знайти нові засоби для виживання, але через покоління раптом починають народжуватися діти, які здатні бачити. І тепер вони у небезпеці.

Прем'єра серіалу «Дивись», де разом з Момоа можна буде побачити Елфрі Вудард, Геру Гільмар та Сільвію Гукс, відбудеться 1 листопада.

1 серпня 2019,  17:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після двох років перерви хітовий британський телесеріал «Гострі картузи» повертається на екрани, що підтверджує трейлер його 5 сезону, де до основного касту приєднуються зірка «Голодних ігор» Сем Клафлін та зірка «Спліту» Аня Тейлор-Джой.

Драматичний серіал Стівена Найта «Гострі картузи» розповідає про кримінальну сім'ї Шелбі, однією з найбільш жорстоких і впливових банд свого часу, яка живе в 1920-х роках в Бірмінгемі і зашиває в свої кепки гострі бритви. В образі глави сім'ї Томаса Шелбі повертається Кілліан Мерфі, а його тітки Поллі Хелен МакКрорі.

Прем'єра 5 сезону серіалу «Гострі картузи» відбудеться пізніше в 2019 році.