Новини зірок з (2019 – ...)

1 квітня 2020,  21:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Багато американських телешоу, включаючи «Пізнє шоу зі Стівеном Колбером», перейшли на домашній режим у зв'язку з карантином. І віртуальним гостем Стівена Колбера в новому випуску став зірка «маловідомої» франшизи «Гаррі Поттер» Деніел Редкліфф.

Читати далі...
14 січня 2020,  16:02 | Новини зірок

Жарт про те, що актор Деніел Редкліфф, він же Гаррі Поттер в екранізаціях романів Дж.К. Роулінг, подорожує в часі, триває. І на цей раз телеведучий Грем Нортон повеселив нас його черговими образами з минулого.

Отримавши запрошення стати гостем на «Шоу Грема Нортона» минулого тижня, Редкліфф напевно підозрював, що Нортон знову розкриє його чергову подорож у часі, але навряд чи очікував, що на всіх нових фотографіях з минулого він буде... в жіночому одязі. Разом з Редкліффом над цим посміялася і актриса Міріам Маргуліс, яка грала в Поттеріані профессорку Помону Спраут.

У цьому році ми побачимо Редкліффа на великому екрані в екшені «Стволи Акімбо», в новому сезоні серіалу «Чудотворці», а також він озвучив супергагента в мультфільмі «Playmobil: Фільм», чия прем'єра відбудеться 30 січня.