Новини про серіал (2019 – ...)

4 липня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося найдивніший трейлер тижня, звання якого удостоївся трейлер американської комедії «Американський огірочок», де Сет Роген грає діда з їншої епохи та... його онука.

Читати далі...
10 червня 2020,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер хітового драматичного серіалу «13 причин чому» Селена Гомес представить цього літа нову романтичну комедію під назвою «Галерея розбитих сердець», події якої будуть розвиватися в Нью-Йорку.

Читати далі...
1 квітня 2020,  21:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Багато американських телешоу, включаючи «Пізнє шоу зі Стівеном Колбером», перейшли на домашній режим у зв'язку з карантином. І віртуальним гостем Стівена Колбера в новому випуску став зірка «маловідомої» франшизи «Гаррі Поттер» Деніел Редкліфф.

Читати далі...
13 лютого 2020,  16:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри 2 сезону комедійного серіалу «Чудотворці» канал TBS поділився його розширеним фрагментом за участю акторів Деніела Редкліффа, Стіва Бушемі і Джеральдін Вісванатхан.

Читати далі...
14 січня 2020,  16:02 | Новини зірок

Жарт про те, що актор Деніел Редкліфф, він же Гаррі Поттер в екранізаціях романів Дж.К. Роулінг, подорожує в часі, триває. І на цей раз телеведучий Грем Нортон повеселив нас його черговими образами з минулого.

Отримавши запрошення стати гостем на «Шоу Грема Нортона» минулого тижня, Редкліфф напевно підозрював, що Нортон знову розкриє його чергову подорож у часі, але навряд чи очікував, що на всіх нових фотографіях з минулого він буде... в жіночому одязі. Разом з Редкліффом над цим посміялася і актриса Міріам Маргуліс, яка грала в Поттеріані профессорку Помону Спраут.

У цьому році ми побачимо Редкліффа на великому екрані в екшені «Стволи Акімбо», в новому сезоні серіалу «Чудотворці», а також він озвучив супергагента в мультфільмі «Playmobil: Фільм», чия прем'єра відбудеться 30 січня.

10 грудня 2019,  17:54 | Новини серіалів

Ласкаво просимо у Темні століття! Прибув офіційний трейлер комедійної антології «Чудотворці», в якому зірка знаменитої франшизи «Гаррі Поттер» Деніел Редкліфф грає нащадка давнього роду тиранів.

У новому сезоні серіалу «Чудотворці» той самий акторський склад розіграє перед вами зовсім іншу історію. Тепер Редкліфф втілює принца, який не виправдовує очікування свого батька-тирана; героїня Джеральдін Вісванатхан не без причини відзначає, що вони мабуть бути «живуть в один з найгірших періодів людської історії»; а персонаж Стіва Бушемі, життєрадісний селянин, постійно потрапляє в ситуації, де його хочуть стратити.

Прем'єра нових серій «Чудотворців», де також повернеться Каран Соні, відбудеться на початку наступного року, 28 січня.

30 грудня 2018,  22:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній тиждень 2018 року вийшли нові трейлери фентезі «Майбутній король», української комедії «Продюсер» та очікуваного горора «Ми», а також нові ТБ-ролики супергеройських екшенів «Капітан Марвел» і «Шазам!», супергеройського трилера «Скло» та історичної драми «Марія – королева Шотландії».

Читати далі...
29 грудня 2018,  00:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Деніел Редкліфф втілює дивакуватого янгола, а Стів Бушемі Бога-пофігіста в офіційному трейлері нового комедійного серіалу «Чудотворці».

Дебютний сезон антології «Чудотворці» буде фентезійною комедією, чиї події розвиваються на Небесах. Крейг (Редкліфф) є янголом нижчого рівня, який відповідає за молитви людей, поки його бос Бог (Бушемі), втомившись від людства, здав свій пост і готовий приступити до нового проекту. У підвал до Крейга переводять нового ангела Елізу (Джеральдін Вісванатхан), і щоб запобігти руйнуванню Землі, двом молодим янголам потрібно відповісти на дуже складну молитву: допомогти двом людям закохатися.

Прем'єра серіалу «Чудотворці» відбудеться 12 лютого.